Niveau: Take-off

Marketing

NIMA A Marketing

Ga jij binnenkort je eerste stappen zetten in het marketingveld? De veelomvattende dynamiek van dit vakgebied is in het begin vaak overweldigend, maar met de juiste opleiding zul je snel de meest effectieve weg vinden. De opleiding NIMA A is hét startpunt om de onmisbare theorie onder de knie te krijgen. NIMA A leert je de basisprincipes van marketing toepassen op operationeel niveau.
NIMA A Marketing

Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials

Met de cursus marketing Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials maak je kennis met marketing. Je bent geen marketeer en hebt geen marketingfunctie, maar je wilt meer weten over marketing. In je dagelijks werk word je namelijk steeds meer geconfronteerd met het marketingvak. Tijdens deze marketing cursus maak je in vogelvlucht kennis met marketingbegrippen, de marketingtheorie en het marketing planningsproces.
Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials
 
Communicatie

Communicatiemedewerker - BNP niveau 2 (A)

Deze communicatie cursus biedt je een inspirerende manier om je te ontwikkelen als assistent communicatiemedewerker. Deze cursus geeft je goed zicht op het werkveld en de belangrijkste communicatiebegrippen. Je leert wat de waarde is van communicatie voor jouw organisatie en je krijgt een duidelijk beeld van de middelen die je kunt inzetten bij gestelde communicatiedoelen. Verder leer je tijdens deze cursus de activiteiten uitvoeren die uit het communicatieplan voortvloeien.
Communicatiemedewerker - BNP niveau 2 (A)

Adviesvaardigheden

Tijdens de training adviesvaardigheden leer je gesprekstechniek, je krijgt inzicht in communicatiestijlen en je ontwikkelt luistervaardigheden. Tijdens deze tweedaagse training adviesvaardigheden leer je de verschillende fasen van een adviesgesprek, je ontwikkelt vaardigheden om een adviesgesprek voor te bereiden, te sturen en te beïnvloeden. Je leert een sterk en overtuigend advies te geven en krijgt inzicht in het gespreksproces en in jouw eigen mogelijkheden met betrekking tot adviesvaardigheden.
Adviesvaardigheden

Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten

De cursus Effectief en creatief schrijven is bedoeld voor personen die direct betrokken zijn bij de diverse tekstsoorten voor interne en externe communicatie. Als je het gevoel hebt dat de teksten beter kunnen, dan ben je toe aan de cursus effectief en creatief schrijven. Tijdens deze cursus leer je doelgroepgerichte en pakkende teksten te schrijven en beoordelen. Je leert ideeën te generen en die tot een concept te ontwikkelen. Door deze schrijfcursus wordt je schrijfproces beter.
Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten
 
Marketingcommunicatie

Marketingcommunicatie-A

Marketingcommunicatie-A is een opleiding op tactisch/operationeel niveau. Deze opleiding verschaft je de kennis, het inzicht en de vaardigheden om communicatievraagstukken gestructureerd uit te werken in een marketingcommunicatie plan. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met communicatie gericht op de afzet van producten en diensten, zowel bij bedrijven als bij communicatiebureaus. Je professionaliseert je met deze opleiding verder binnen het vakgebied marketingcommunicatie.
Marketingcommunicatie-A

Mediaplanning

De marketingcommunicatie opleiding mediaplanning verschaft je de kennis, het inzicht en de vaardigheden om het krachtenveld waarbinnen een mediaplan tot stand komt te doorgronden. Je schrijft een gestructureerd mediaplan gebaseerd op een briefing van een participerende organisatie, je bezoekt een zevental exploitanten, je vergroot je kennis van mediaplanningbegrippen, vertaalt concepten en modellen naar jouw eigen praktijk en je ontwikkelt inzicht in het geïntegreerd inzetten van traditionele en nieuwe media. Je professionaliseert je met deze opleiding verder als marketingcommunicatie professional tot mediaspecialist.
Mediaplanning

Mediaplanning in vogelvlucht

Deze marketingcommunicatie training geeft inzicht in de relatie tussen adverteerder, mediabureau en exploitant en geeft criteria om de verschillende mediumtypen te beoordelen. Ook leer je een mediaplan te beoordelen en leer je het mediajargon. Je professionaliseert je met deze opleiding binnen het vakgebied marketingcommunicatie.
Mediaplanning in vogelvlucht
 
Online marketing

Online marketeer A

Online marketing is de kunst van het online prikkelen. Hoe interesseer je via online kanalen je doelgroep in jouw bedrijf, merk of product? Makkelijk is het niet, want er is online constant sprake van afleiding en verleiding. Je vecht niet alleen met je eigen concurrenten om aandacht van je doelgroep. Iedereen die online iets verlangt van je doelgroep strijd om een stukje aandacht: vrienden, familie, sociale media, websites. Hoe zorg je ervoor dat jij de verleiding bent waar jouw doelgroep bij stil blijft staan? En hoe haal je jouw doelgroep over om uiteindelijk ook de gewenste actie te ondernemen?
Online marketeer A

Online marketing - een introductie

Online marketing leer je niet in een dag. De training 'Online marketing - een introductie' zal dan ook geen online marketeer van je maken. Wel zal je na het volgen van de training meer inzicht hebben in de mogelijkheden van online marketing. Je krijgt inzicht in o.a. Search Engine Optimization (SEO), mobile, Search Engine Advertising (SEA), e-mail marketing, contentstrategie, social media, affiliate marketing, display advertising, (Google) Analytics, usability, conversie optimalisatie en CRM.
Online marketing - een introductie

Social media in de praktijk

Ben je werkzaam in de marketing, marketingcommunicatie of communicatie maar heb je tot op heden de social media boot gemist? Dan zal de tweedaagse training Social media in de praktijk je een flink eind op weg helpen. De training Social media in de praktijk is, zoals de naam als zegt, overwegend praktisch ingericht. Wij geloven dat je social media het best onder de knie kunt krijgen door er in de praktijk mee aan de slag te gaan. De werking, de cultuur en de gebruiken die in het social media landschap heersen haal je niet uit een boekje, die moet je zelf ervaren.
Social media in de praktijk
 

Niveau: Advanced

Marketing

NIMA B Consumenten marketing

Deze marketing opleiding geeft je een stevige theoretische grond onder je voeten in het vakgebied marketing. Met de marketing opleiding NIMA B Consumenten marketing kun je je voorbereiden op een zwaardere marketingfunctie als volgende carrièrestap. De SRM-opleiding NIMA B Consumenten marketing verschaft je de kennis én de vaardigheden om marketing vraagstukken om te zetten in het juiste commerciële beleid.
NIMA B Consumenten marketing

NIMA B Business marketing

Deze marketing opleiding geeft je een stevige basis op het vakgebied business marketing. Met de opleiding NIMA B2B-B kun je je voorbereiden op een zwaardere marketingfunctie als volgende carrièrestap. De SRM-opleiding NIMA B2B-B verschaft je de kennis én de vaardigheden om B2B marketing vraagstukken om te zetten in het juiste commerciële beleid.
NIMA B Business marketing

Trade Marketing-B

Met deze marketing opleiding ontwikkel je gedegen theoretische en praktische kennis op het vakgebied trade marketing. De gecertificeerde SRM-opleiding Trade Marketing-B verschaft je kennis en vaardigheden om distributievraagstukken om te kunnen zetten in passend commercieel beleid.
Trade Marketing-B

NIMA/MOA Customer insight

Met het volgen van de opleiding NIMA/MOA Customer insight professionaliseer je je verder als specialist op het gebied van Customer insight. Je leert hoe je het inzicht in het gedrag van afnemers kan gebruiken om de marktpositie te versterken.
NIMA/MOA Customer insight

Een Strategisch Marketingplan schrijven

Soms heb je het gevoel dat het door je bedrijf gevoerde marketingbeleid ‘scherper’ zou kunnen. Je ziet bijvoorbeeld dat de concurrentie een aantal zaken slimmer aanpakt. Of dat bepaalde ontwikkelingen sneller gaan dan verwacht (bijvoorbeeld op online gebied), waardoor klanten weglopen. Wil je weten hoe je het marketingbeleid kunt aanscherpen? Maar je hebt geen tijd of behoefte om een van onze uitgebreide NIMA Marketingopleidingen te volgen? Dan is onze compacte training Marketingplanning de juiste keuze.
Een Strategisch Marketingplan schrijven

NIMA Marketing-B Essentials

Deze marketing opleiding is ervoor bedoeld om je marketingkennis flink op te frissen en is tevens geschikt voor wie op basis van werkervaring direct toegang wenst tot de NIMA Marketing-C opleiding zonder te beschikken over het NIMA Marketing-B diploma.
NIMA Marketing-B Essentials

NIMA B Digital marketing

De opleiding NIMA B Digital marketing verschaft je de kennis en de vaardigheden om online marketing vraagstukken om te zetten in het juiste online marketing beleid.
NIMA B Digital marketing
 
Communicatie

Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B)

Met de communicatie opleiding Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B) groei je op een inspirerende manier verder als communicatiemedewerker. Met deze communicatie opleiding krijg je goed inzicht in het werkveld van communicatie en je doet kennis op van de belangrijkste onderdelen van het vakgebied.
Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B)

Overheidscommunicatie - BNP niveau 3 (B)

Met de communicatie opleiding Overheidscommunicatie-B groei je op een inspirerende manier verder als overheidscommunicatie medewerker. Met deze opleiding tot overheidscommunicatie medewerker verstevig je het fundament onder jouw dagelijkse praktijk en geef je een impuls aan jouw professionele groei. Met deze communicatie opleiding krijg je een goed inzicht in het werkveld van communicatie en je doet kennis op van de belangrijkste onderdelen van het vakgebied.
Overheidscommunicatie - BNP niveau 3 (B)

Online communicatie

Tijdens deze opleiding ontwikkel je de inzichten en praktische vaardigheden om jouw werk effectiever uit te voeren en online specialisten beter aan te sturen. We behandelen onder andere online storytelling, content, communitymanagement, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online video, Google Analytics, monitoring, webcare en sociale media management.
Online communicatie

Het Strategisch Communicatieplan

Door het volgen van de training Strategische communicatieplanning geef je een krachtige impuls aan je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je leert het communicatieplan naar een hoger niveau te tillen en je krijgt inzicht in de rol van het communicatieplan binnen de marketing- en ondernemingsstrategie. Verder krijg je inzicht in de interactie tussen organisatie en afnemer en in de mogelijkheden en beperkingen van communicatie op gedragsbeïnvloeding.
Het Strategisch Communicatieplan

Strategisch adviseren

Deze vaardigheidstraining is voor communicatieadviseurs, van wie verwacht wordt dat ze meedenken, praten en handelen op managementniveau. Tijdens de training Strategisch communiceren leer je de verschillende krachtenvelden beter inschatten en jouw gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen.
Strategisch adviseren

Online PR & Social Media

De online mogelijkheden voor PR breiden zich uit. Nieuwe middelen vereisen nieuwe kennis. Je bent ongetwijfeld zelf actief om zakelijk en/of privé de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Je hebt basiskennis van de bekendste sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter, maar hoe zet je deze middelen gericht in zodat ze een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen? Dat leer je bij de SRM-opleiding Online PR & Social Media.
Online PR & Social Media

Effectief & creatief schrijven voor comm.specialisten (Adv.)

De cursus Effectief en creatief schrijven is bedoeld voor personen die direct betrokken zijn bij de diverse tekstsoorten voor interne en externe communicatie. Als je het gevoel hebt dat de teksten beter kunnen, dan ben je toe aan de cursus effectief en creatief schrijven. Tijdens deze cursus leer je doelgroepgerichte en pakkende teksten te schrijven en beoordelen. Je leert ideeën te generen en die tot een concept te ontwikkelen. Door deze schrijfcursus wordt je schrijfproces beter.
Effectief & creatief schrijven voor comm.specialisten (Adv.)
 
Marketingcommunicatie

Marketingcommunicatie-B (Online en Offline)

Met deze marketingcommunicatie opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden om een consistent marketingcommunicatie plan te schrijven. Dit marketingcommunicatie plan zorgt voor campagnes die doelgroepgericht, onderscheidend, relevant en origineel zijn, gebruik maken van traditionele (lineaire) en nieuwe (interactieve) media met als doel de boodschap effectief over te brengen. Tijdens de opleiding schrijf je een marketingcommunicatie plan voor je eigen organisatie en voor een participerende adverteerder (live case).
Marketingcommunicatie-B (Online en Offline)

Marketingcommunicatie-B Essentials

Met de korte en intensieve training Marketingcommunicatie-B Essentials kun je je de voornaamste begrippen uit de opleiding Marketingcommunicatie-B (Online en Offline) eigen maken. De training Marketingcommunicatie-B Essentials is ook zeer geschikt om jouw weggezakte kennis van de Marketingcommunicatie-B-stof flink op te frissen.
Marketingcommunicatie-B Essentials

Merkregie

De opleiding Merkregie richt zich vooral op de 'how to' van merkoriëntatie, merkstrategie, merkontwikkeling, merkorganisatie, merkmanifestatie en merkvalidatie en brengt deze samen in één handzame werkwijze.
Merkregie

Conceptontwikkeling

Tijdens deze marketingcommunicatie training leer je in twee aaneengesloten dagen concepten te ontwikkelen die jouw doelgroep aanspreken. Je wordt sterker in het creatief vertalen van de propositie van de adverteerder naar de belevingswereld van de consument en je leert hoe jouw merk zich kan onderscheiden van andere merken. Een concept is een vertaling van 'wat' naar 'hoe'. In deze training leer je 'out of the box' te denken en help je jouw creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen van concepten voor de marketingcommunicatie van merken.
Conceptontwikkeling

Briefing en beoordeling van creatieve voorstellen

Deze marketingcommunicatie training leert je briefings opstellen die richting geven aan het creatieve werk en een functie hebben bij de toetsing en terugkoppeling. Daarnaast leer je creatieve voorstellen beoordelen, gebaseerd op een aantal criteria en dat oordeel steekhoudend beargumenteren. Je professionaliseert je met deze training verder als marketingcommunicatie professional.
Briefing en beoordeling van creatieve voorstellen

Creatief denken in organisaties

Met deze marketingcommunicaie training word je beter in het bedenken van nieuwe oplossingen, het zien van andere invalshoeken en het ontdekken van nieuwe kansen. Je leert herkennen wanneer en waar creatief denken van nut is in het werk, je persoonlijke ontwikkeling en het dagelijks leven. Je professionaliseert je met deze training verder als marketingcommunicatie professional.
Creatief denken in organisaties
 
Online marketing

Online marketeer B

We leven in een online wereld. Deze wereld biedt organisaties tal van nieuwe uitdagingen, die weer interessante nieuwe carrière mogelijkheden opleveren. Online marketing is een jong en snel groeiend vakgebied. Maar ook een lastig vakgebied, want online marketing vereist veel specifieke kennis. Het klinkt paradoxaal, maar online marketing vraagt om ambachtelijke kennis en kunde op tal van deelgebieden. De opleiding Online marketeer behandelt de benodigde strategische componenten en essentiële online instrumenten om jou op weg te helpen in de wereld van online marketing.
Online marketeer B

NIMA B Digital marketing

De opleiding NIMA B Digital marketing verschaft je de kennis en de vaardigheden om online marketing vraagstukken om te zetten in het juiste online marketing beleid.
NIMA B Digital marketing

Online marketing manager B

nog invullen
Online marketing manager B

SEO-Copywriting

Tijdens de training SEO-Copywriting leer je doorgronden hoe zoekmachines écht werken, welke rol copywriting daarin speelt en hoe jij met die kennis meetbare resultaten kunt behalen die ook in de toekomst rendement blijven opleveren. Niet alleen door organisch zoekverkeer naar jouw website te leiden, maar vooral ook door met behulp van aantrekkelijke teksten voor conversie te zorgen.
SEO-Copywriting

Masterclass Contentmarketing in complexe organisaties

Deze masterclass is gemaakt voor marketeers en communicatieprofessionals die contentmarketing (willen) toepassen binnen een complexe organisatie. Het ontwikkelen van een effectieve en resultaatgerichte contentstrategie is daarbij onmisbaar. Tijdens de masterclass breng je structuur aan met een contentstrategie die bijdraagt aan de marketing-, sales- en/of brandingdoelstellingen van je organisatie.
Masterclass Contentmarketing in complexe organisaties

Masterclass Social media marketing

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op wat een goede social media-strategie kan doen voor jouw bedrijf. We laten je zien hoe jouw aanpak moet beginnen bij de vertaalslag van de marketingdoelstellingen naar haalbare social kpi's. Hoe je met de juiste tools onthult wat de social hotspots zijn van je doelgroep en influencers. Je leert met de combinatie van deze data en jouw feilloze kennis van de zes grootste social mediakanalen in Nederland een social story creëren. Vervolgens laten we je zien hoe je deze vertaalt naar relevante social activaties, gekoppeld aan de meest optimale customer journey. En uiteraard leer je hoe je al het bovenstaande kunt vatten in overzichtelijke en overtuigende rapportages.
Masterclass Social media marketing

NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers

Deze NIMA B opleiding is speciaal gericht op het behalen van het NIMA B1 examen, ofwel het NIMA B Marketing Manager Examen.
NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers

Online communicatie

Tijdens deze opleiding ontwikkel je de inzichten en praktische vaardigheden om jouw werk effectiever uit te voeren en online specialisten beter aan te sturen. We behandelen onder andere online storytelling, content, communitymanagement, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online video, Google Analytics, monitoring, webcare en sociale media management.
Online communicatie
 

Niveau: Professional

Marketing

NIMA C

Deze marketing opleiding is bedoeld voor ervaren marketeers die nauw betrokken zijn bij het bepalen van het commercieel beleid van een merk, businessunit of onderneming. Zoek jij naar slimmere manieren om marketing vraagstukken op te lossen? Doe dan de opleiding NIMA C. Je bereidt je voor op een zware marketingfunctie als volgende stap in jouw carrière op strategisch niveau.
NIMA C

Masterclass Business Model Canvas

De grote uitdaging is om als organisatie zelf een nieuw business model te ontwikkelen. Gelukkig heeft Alex Osterwalder het Business Model Canvas ontwikkeld.
Masterclass Business Model Canvas

Masterclass Customer Journey

Klantbeleving, Customer Experience, Net Promotor Score, Klantreviews, 9+ .... Organisaties zijn volop in beweging om de klant beter te bedienen, waarbij 'gewoon' doen wat er verwacht wordt (en dus inspelen op de functionele beleving) in veel gevallen al lang niet meer genoeg is om bijvoorbeeld door klanten aanbevolen te worden. Je wilt graag promotors, maar promotors voor je proberen te winnen door functioneel te verbeteren, dat gaat je niet lukken. Hoe pak je dit goed aan?
Masterclass Customer Journey

Blue Ocean Strategy

Deze marketing masterclass gaat dieper in op de innovatieve Blue Ocean Strategy. Iedere serieuze marketeer zou deze nieuwe marketing theorie eigenlijk moeten beheersen. Daarom organiseert SRM een korte en intensieve marketing Masterclass Blue Ocean Strategy.
Blue Ocean Strategy
 
Communicatie

Strategisch communicatiemanagement - BNP niveau 5 (D)

Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze professionals die de komende jaren willen behoren tot de top van het vakgebied. Zoals ervaren senioren en beginnende communicatiemanagers, beiden met minimaal 5 jaar ervaring in stevige trajecten, die toe zijn aan verdiepende inzichten om 'echt' de gesprekspartner voor de top van de organisatie te worden. Deze opleiding is intensief, prikkelend en vraagt inzet en betrokkenheid van elke deelnemer.
Strategisch communicatiemanagement - BNP niveau 5 (D)

Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C)

Deze communicatieopleiding is bedoeld voor communicatieadviseurs die op strategisch niveau willen functioneren en mede richting willen geven aan belangrijke beleids- en veranderingsprocessen. Dit is een communicatieopleiding op strategisch niveau. Je leert communicatie benaderen vanuit een breed organisatieperspectief, je leert complexe communicatie vraagstukken naar dagelijkse praktijk vertalen, je leert adviseren op strategisch niveau en weet advies ook professioneel te presenteren.
Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C)

Overheidscommunicatie - BNP niveau 4 (C)

Deze communicatie opleiding is bedoeld voor communicatieadviseurs die op strategisch niveau willen functioneren en mede richting willen geven aan belangrijke beleids- en veranderingsprocessen. Dit is een communicatie opleiding op strategisch niveau. Je leert communicatie benaderen vanuit een breed organisatieperspectief, je leert complexe communicatie vraagstukken naar dagelijkse praktijk vertalen, je leert adviseren op strategisch niveau en weet advies ook professioneel te presenteren.
Overheidscommunicatie - BNP niveau 4 (C)

Masterclass Communicatieadviseur in de Digitale Toekomst

Deze masterclass is voor betrokken en gepassioneerde communicatieprofessionals die zichzelf constant (willen) uitdagen om betekenisvol te zijn voor hun organisaties. We zetten met elkaar een stap in de toekomst en onderzoeken de verschillende technologische ontwikkelingen, groepsdynamica, bewegingen van mensen in organisaties, het internet en via sociale media. We prikkelen je voorstellingsvermogen en laten je vervolgens praktisch nadenken over wat jij kunt betekenen voor jouw organisatie, gelet op wat de toekomst mogelijk gaat brengen.
Masterclass Communicatieadviseur in de Digitale Toekomst

Online communicatie essentials

Ben je een communicatieprofessional en wil je de basis van online communicatie onder de knie krijgen? Dan sluit de korte opleiding Online communicatie essentials goed aan bij jouw wens.
Online communicatie essentials

Masterclass Communicatiecoach en communicatietrainer

Het communicatievak wordt steeds breder. De rol van de communicatieadviseur is volop in beweging. De adviseur nieuwe stijl faciliteert, coacht, traint en speelt een actieve rol in het op gang brengen van de dialoog.
Masterclass Communicatiecoach en communicatietrainer

Masterclass Accountability (Beroepsniveau-D)

Deze communicatie opleiding is bedoeld communicatie professionals met ruime ervaring in het vak als senior communicatieadviseur, communicatiestrateeg of communicatiemanager en de kneepjes van het vak inmiddels wel kennen. Tijdens deze communicatie opleiding leer je de kwaliteit van de communicatiefunctie binnen de organisatie meetbaar te maken.
Masterclass Accountability (Beroepsniveau-D)

Issue- en crisismanagement voor communicatieprofessionals

Deze tweedaagse communicatie training is voor professionals die op strategisch niveau betrokken zijn bij het monitoren en ontwikkelen van strategieën voor issues, en/of verantwoordelijk voor het managen van crisissen. Je leert issues identificeren en onderkennen, prioriteiten stellen, strategie ontwikkelen en issueplannen/crisisplannen opstellen.
Issue- en crisismanagement voor communicatieprofessionals

Masterclass Interne communicatie

In de masterclass Interne communicatie ontdek je wat mensen in beweging brengt, wat ze boeit en bindt. Je krijgt handvatten om zelf te veranderen in een inspirerende en doortastende adviseur. Want de toekomst van interne communicatie is het verbinden van mensen aan de doelen van de organisatie. Het gaat om delen, boeien en in beweging brengen. Het vinden van de 'Why' van een organisatie, oftewel wat is het verhaal dat mensen raakt.
Masterclass Interne communicatie

Masterclass Projectmanagement en communicatie

De masterclass Professionele communicatie voor projecten is ontwikkeld voor communicatiedeskundigen bij de overheid en het bedrijfsleven. Communicatiedeskundigen die de verantwoordelijkheid hebben voor de communicatie in (complexe) projecten. Communicatiedeskundigen die beter zicht willen krijgen op het doel van hun project of programma en op basis daarvan een effectieve en zichtbare bijdrage kunnen leveren in hun adviesfunctie richting belangrijke stakeholders. Kennis willen maken met technieken uit het projectmanagementwerkveld die hen leren om goed gefundeerd hun communicatie interventies te verantwoorden. Communicatiedeskundigen die willen leren op basis waarvan zij door hun opdrachtgever als een belangrijke en onmisbare schakel in het project- of programmasucces gezien worden.
Masterclass Projectmanagement en communicatie

Adviseren op strategisch niveau

De vaardigheidstraining is voor ervaren adviseurs, die zich nog verder kunnen ontwikkelen op het gebied van adviesvaardigheden. Je leert jouw waarden, normen en paradigma’s kennen, je leert hoe je tot visieontwikkeling komt, het managen van adviestrajecten. Deze training geeft een krachtige impuls aan je adviesvaardigheden op strategisch niveau.
Adviseren op strategisch niveau
 
Marketingcommunicatie

College for Brand Management

De opleiding College for Brand Management geeft je kennis, vaardigheden en het inzicht om complexe merk- en marketingcommunicatievraagstukken om te zetten in gedegen en creatieve merk- en marketingcommunicatiestrategieën. Tevens krijg je inzicht in het proces van het bouwen (creëren, ontwikkelen) van merken, zowel op corporate- als op productniveau.
College for Brand Management

Masterclass Branding & Positionering

De Masterclass Branding geeft je in drie avonden en één praktijkweekend inzicht in de nieuwste opvattingen over het te voeren marketingbeleid en het belang van merkenmanagement daarbij. Deze marketingcommunicatie masterclass verschaft je de kennis, de vaardigheden én het inzicht om strategische merkvraagstukken op te lossen.
Masterclass Branding & Positionering
 
Online marketing

Online marketeer C

Je bent een (online) marketing manager of online marketeer en hebt je (online) marketing kanalen redelijk op orde. Het inzetten van o.a. TV, radio, print, out-of-home, SEO, SEA, Affiliate, E-mail marketing, Display en Social media gaat jou samen met je team of bureau prima af. Je bent waarschijnlijk druk bezig met het achterhalen van welke combinatie kanalen je wanneer het beste kunt inzetten om je suspect of prospect een stukje dieper in de funnel te krijgen. Conversie optimalisatie is bij jou altijd top of mind.

Je bent constant op zoek naar de optimale omnichannel aanpak. Maar hoe meer je aan de knoppen draait, hoe meer je beseft dat verstrijkende tijd, externe factoren en synergie tussen middelen het niet gemakkelijker maken om bevindingen te vergelijken, causale verbanden te leggen of conversie te attribueren. Het achterhalen van je ROI is op z’n minst gezegd uitdagend. Je bureaus beweren van alles, maar wie spreekt de waarheid? Je weet dat de waarheid ergens te vinden is in die bergen data die je met je inspanningen genereert, maar de waarheid laat zich niet gemakkelijk vinden.

De opleiding Online marketeer C geeft je de handvatten om al je online marketing inspanningen te structureren, deze te vertalen naar een gefundeerde (content)strategie om vervolgens je inspanningen iteratief te verbeteren voor maximaal rendement op je marketing-euro. Uiteraard allemaal in relatie tot je marketingdoelstelling(en).
Online marketeer C

Online communicatie essentials

Ben je een communicatieprofessional en wil je de basis van online communicatie onder de knie krijgen? Dan sluit de korte opleiding Online communicatie essentials goed aan bij jouw wens.
Online communicatie essentials