Een overzicht van alle proeflessen

Wil jij je blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en twijfel je welke opleiding van SRM aansluit op jouw opleidingsniveau, werkervaring en ambitie? SRM biedt je de kans om vrijblijvend te proeven van de werkwijze van SRM en inhoud van de opleidingen op B- en C-niveau. Aan deelname aan onze proeflessen zijn geen kosten verbonden.

28 feb 2017  

Voorlichtingsavond NIMA C

Het NIMA C diploma is en blijft een door velen begeerd 'papiertje'. Met het NIMA C diploma op zak behoor je tot de marketing elite van Nederland. In de afgelopen 20 jaar hebben slechts duizend marketeers het diploma behaald. Vergelijk dat eens met de vele duizenden die jaarlijks afstuderen aan de economische en bedrijfskundige faculteiten in Nederland!

» Lees verder
11 apr 2017  

Online marketeer B of Online marketing manager B? (Utrecht)

We leven in een online wereld, die de online marketeer tal van nieuwe uitdagingen biedt. Het is een leuk maar lastig vakgebied, want online marketing vereist veel specifieke kennis. Kennis van instrumenten als SEO/SEA, Google analytics, usability, social media en mobile bijvoorbeeld.

Tijdens de voorlichtingsavond Online marketeer B of Online marketing manager B maak je kennis met het online marketing vak, leer je wat de rol van al die instrumenten is en bepalen we samen welke van de twee opleidingen het beste bij jouw leerwensen aansluit.

» Lees verder