Een overzicht van alle proeflessen

Wil jij je blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en twijfel je welke opleiding van SRM aansluit op jouw opleidingsniveau, werkervaring en ambitie? SRM biedt je de kans om vrijblijvend te proeven van de werkwijze van SRM en inhoud van de opleidingen op B- en C-niveau. Aan deelname aan onze proeflessen zijn geen kosten verbonden.

20 sep 2017  

Online marketeer B of Online marketing manager B? (Utrecht)

We leven in een online wereld. Deze wereld biedt organisaties tal van nieuwe uitdagingen, die weer interessante nieuwe carrièremogelijkheden opleveren. Online marketing is een jong en snelgroeiend vakgebied. Maar ook een lastig vakgebied, want online marketing vereist veel specifieke kennis. Kennis van instrumenten als SEO/SEA, Google analytics, user experience en social media bijvoorbeeld. Maar waar moet je beginnen? En hoe diep moet je op al die instrumenten in gaan?

Tijdens de voorlichtingsavond Online marketeer B of Online marketing manager B maak je kennis met het online marketing vak, leer je wat de rol van al die instrumenten is en bepalen we samen welke van de twee opleidingen het beste bij jouw leerwensen aansluit. Een greep uit de vragen die je tijdens de voorlichtingsavond kunt verwachten:

  • Wat is een goede online marketeer?
  • Hoeveel marketingkennis moet ik hebben?
  • Hoe technisch moet ik zijn?
  • Kan ik de opleiding ook volgen als ik niet goed ben met cijfers?
  • Hoe diep wordt er op al die instrumenten ingegaan?
  • Hoeveel tijd gaat de opleiding kosten naast de lessen?

Docent

Stephan Stegeman
Stephan is bij verscheidene bureaus als ‘projectmanager online’ verantwoordelijk geweest voor klanten als Grolsch, Ster en Cliniclowns. Daarna werkte hij meer dan 5 jaar als online marketeer bij SRM, waar hij nu de rol van programmamanager online marketing bekleedt.

Stephan heeft de geboorte van het web 2.0 van dichtbij meegemaakt. Door zijn werkervaring in de bureauwereld, zijn technische achtergrond, de traditionele marketing(communicatie)kennis die hij bij SRM heeft opgedaan door Marketingcommunicatie-B, NIMA B en NIMA C te volgen en zijn passie voor alle online ontwikkelingen is hij de belichaming van een online marketeer.

Datum en locatie

De voorlichtingsavond Online marketeer B of Online marketing manager B vindt plaats op woensdag 20 september van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Meeting Plaza, Godebaldkwartier 20 in Utrecht. Na afloop van de voorlichtingsavond biedt SRM je de gelegenheid om nog even met de docent(en) na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie over de opleiding Online marketeer of Online marketing manager B?

Bekijk voor meer informatie de opleidingspagina van Online marketeer B of Online marketing manager B.

Programma

18.45 tot 19.00 uur - Ontvangst
19.00 tot 21.00 uur - Presentatie en vragen
21.00 tot 22.00 uur - Borrel en gelegenheid tot napraten

Locatie


Godebaldkwartier 20
Utrecht

» Bekijk de routebeschrijving