Alle boekrecensies

Alle boekrecensies

In onderstaand overzicht vind je alle boekrecensies die gerelateerd zijn aan de vakgebieden waarin SRM actief is. Wil je de boekrecensies filteren op het vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan de 'Boekrecensies per vakgebied' functie naast het boekrecensie overzicht.

25-01-2018 Blue Ocean Shift

Auteur: Chan Kim & Renée Mauborgne

In 2004 verscheen ‘Blue Ocean Strategy’ (BOS). Het boek was wereldwijd een daverend succes. Terecht, want de auteurs leverden verassende nieuwe inzichten op en ontwikkelden ook nog eens een prima stappenplan om de BOS theorie in de praktijk toe te passen. Na ruim tien jaar onderzoek en studie naar de waarde van de Blue Ocean Strategy zijn de auteurs met een nieuw boek gekomen...

» Lees verder

14-12-2017 Het geheim van bol.com

Auteur: Michel Schaeffer

In “Het geheim van bol.com beschrijft Schaeffer op fraaie wijze hoe de directie omgaat met de enorme uitdagingen. Hoe bol.com nieuwe eigenaren krijgt, overstapt naar nieuwe soft- en hardware en hoe het omgaat met gigantische groei.

» Lees verder

14-12-2017 Contrarian branding

Auteur: Roland van der Vorst

Hoewel het boek een lange aanloop heeft, wordt het met ieder volgend hoofdstuk interessanter. De basis van het idee is de lading van de merkbetekenis. Indien je in staat bent om in merkbetekenis uitersten te nemen, die op het eerste gezicht onmogelijk zijn, dan ben je in staat een merk te laden wat onderscheidend is.

» Lees verder

17-10-2017 Marketingplan Today

Auteur: Albert Zeeman

Het boek is letterlijk en figuurlijk plat en simpel. Het is misschien aardig om kennis te maken met het vak marketing, maar het doet absoluut onrecht aan het vak om de uitkomst een marketingplan te noemen...

» Lees verder