Adviseren op strategisch niveau

Adviseren op strategisch niveau

Communicatieadviseurs hebben soms het gevoel dat ze uitstekend adviseren (en dat doen ze vaak ook), maar merken toch met enige regelmaat dat hun adviezen niet worden opgevolgd. Aan de kennis ligt het niet, noch aan een tekort aan advieservaring. Als je dit herkent, dan is de training Adviseren op strategisch niveau voor jou een mooie optie.

Voor wie bedoeld?

De training Adviseren op strategisch niveau is bedoeld voor ervaren adviseurs die op het hoogste organisatieniveau (willen) adviseren.

Direct rendement

Je:

  • weet waar jouw grenzen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan
  • weet waar je goed in bent
  • verbetert jouw performance als adviseur
  • weet hoe je kunt omgaan met factoren die buiten jezelf liggen
  • weet hoe je een adviestraject kunt implementeren

Jouw collega deelnemers

Jouw collega-deelnemers zijn adviseurs die werkzaam zijn in de vakgebieden Communicatie, Marketingcommunicatie, Marketing en Sales. Zij adviseren in het algemeen op directieniveau, of hebben die ambitie.

Trainers

De trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. 

Startdata en locaties

Vakgebied: Communicatie Niveau: Professional

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Adviseren op strategisch niveau. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
04-06-2018 Utrecht/Amersfoort Meeting Plaza/Berghotel Maandag
29-10-2018 Utrecht/Amersfoort Meeting Plaza/Berghotel Maandag

Literatuur

Vakgebied: Communicatie Niveau: Professional

Hier vind je de verplichte of aanbevolen literatuur voor de training Adviseren op strategisch niveau. Je kunt het boek bestellen bij managementboek.nl via de link in onderstaand overzicht.

Verplichte literatuur

Procesadvisering

Auteur: Schein, E. H.

De wijze waarop een adviseur van moment tot moment wil functioneren, is van groot belang voor het feitelijke succes van de advisering. De adviseur moet onderscheid kunnen maken tussen: 1. Vanuit zijn of haar positie als expert de cliënt vertellen wat er moet gebeuren. 2. Het verkopen van oplossingen die zijn of haar voorkeur genieten. 3. Bij de cliënt een proces op gang brengen dat aan het einde van de relatie volgens beiden de cliënt heeft geholpen.

Prijsopbouw

Vakgebied: Communicatie Niveau: Professional

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Adviseren op strategisch niveau. De integrale opleidingsprijs bestaat uit opleidingskosten en verblijfskosten. De verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij Managementboek.nl.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn btw-vrij. € 1.795,00
Verblijfskosten De verblijfskosten zijn kosten voor overnachting(en) en consumpties tijdens het Do It!-weekend in een Bilderberg of Regardz hotel. € 200,00
Integrale prijsDe integrale prijs is btw-vrij.
Let op: Onder de integrale prijs vallen niet de literatuurkosten.
€ 1.995,00

Overige kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Verplichte literatuur De totaalprijs voor verplichte literatuur geeft een indicatie van de geschatte literatuurkosten. Je dient de literatuur zelf te bestellen. Instructies voor het bestellen van literatuur vind je onder het tabblad ‘Literatuur’. € 45,00

Wat vonden zij van Adviseren op strategisch niveau

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Vaardigheidstrainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Adviseren op strategisch niveau

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.