Alle communicatie bijeenkomsten

In onderstaand overzicht vind je alle goeroebijeenkomsten en proeflessen gerelateerd aan het vakgebied communicatie. Aan deelname aan goeroebijeenkomsten en proeflessen zijn geen kosten verbonden. Wil je de bijeenkomsten filteren op een ander vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan het filter naast het overzicht van de bijeenkomsten.

14 sep 2017  

Proefles Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B)

Tijdens de proefles krijg je inzicht in de mogelijkheden op online gebied. Welke concepten zijn succesvol en waarom? Wat zijn de onderdelen van een succesvol online project? We kijken naar nieuwe online ontwikkelingen en de manier waarop deze ingezet kunnen worden.

» Lees verder
14 sep 2017  

Proefles Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C)

SRM-docent Michiel Krom en Programmamanager Communicatie Gonda Duivenvoorden laten je tijdens deze proefles kennismaken met de trends en ontwikkelingen in het communicatievak. Aangestipt wordt hoe issuemanagement, als onderdeel van de communicatiestrategie, invloed heeft op het organisatie- en communicatiebeleid. De proefles belooft een interactieve bijeenkomst te worden waarin je de sfeer proeft van de praktijkgerichte lessen van de opleiding Senior Communicatieadviseur BNP 4 (C).

» Lees verder
21 sep 2017  

Voorlichtingsavond Online communicatie

Online communicatiemiddelen stellen ons in staat om directe communicatie met grote groepen mensen, waar dan ook ter wereld, mogelijk te maken. Er wordt verwacht dat een organisatie transparant, snel en digitaal communiceert. Tijdens de opleiding online communicatie ontdek je de belangrijkste gereedschappen en inzichten die jou helpen om je vak online effectiever uit te voeren en beter in te spelen op de belevingswereld van jouw doelgroep.

» Lees verder