Online communicatie in 1 dag

Online communicatie in 1 dag

In de korte en intensieve training “Online communicatie in een dag” krijg je een helder en gestructureerd overzicht van de mogelijkheden en waarde van online communicatie. We lopen samen langs de online kanalen die je als communicatieprofessional tot je beschikking hebt en verkennen wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf of organisatie. Na afloop van de training heb je een goed beeld van de breedte en kansen van online communicatie.

De training vergt een geringe investering in tijd en geld en is daardoor de ideale manier om een korte ‘update’ te geven aan je kennis van online communicatie. De training roept vast en zeker ook veel nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige opleiding Online communicatie, waarin we je helpen om de praktische vertaling te maken naar jouw vraagstukken.

Direct rendement

  • Je krijgt een handig overzicht van het online speelveld
  • Je leert hoe de verschillende online kanalen - SEO, UX & usability, social media, e-mail, affiliate en online advertising - zich tot elkaar verhouden.
  • Je krijgt een update wat de ontwikkelingen zijn op het online gebied.
  • Je krijgt een kijkje in de keuken van de opleiding Online communicatie.

De trainer

Online communicatie in een dag wordt verzorgd door de programmamanager Online communicatie. De docent neemt je mee in de ontwikkelingen en snelheid van online communicatie, de kansen die je kunt pakken en is perfect in staat om aan te geven welke noodzakelijkheden nog verder nodig zijn om een praktische vertaling te maken van online communicatie naar jouw vraagstukken.

Programma

In de training Online communicatie in een dag komen de kanalen van het online ecosysteem aan bod. We behandelen SEO & SEA, user experience, social media, online advertising, affiliate en e-mailmarketing. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de mobile friendliness van een site en de rol van data in dit geheel.

Datum, locatie en kosten

De eerstvolgende training Online communicatie in 1 dag staat gepland op 22 februari 2018. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 09:30 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Startdata en locaties

Vakgebied: Communicatie Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je de startdata en locaties van Online communicatie in 1 dag. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 09.30 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Startdatum Plaats Locatie Groep

Literatuur

Vakgebied: Communicatie Niveau: Take-off

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Communicatie Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je en specificatie van de kosten van Online communicatie in 1 dag. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn btw-vrij. € 495,00
Integrale prijsDe integrale prijs is btw-vrij.€ 495,00

Wat vonden zij van Online communicatie in 1 dag

Vragen over Online communicatie in 1 dag?

Programmamanager Jeroen van Woudenberg helpt je graag. Je kunt Jeroen bereiken via:

Tel:   020 - 512 65 32

Tel:   jvanwoudenberg@srm.nl

 
Sluit

Online communicatie in 1 dag

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.