Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials

Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials

Je bent geen marketeer en hebt geen marketingfunctie, maar je wil meer over marketing weten. In jouw dagelijkse werkzaamheden word je steeds meer geconfronteerd met het marketingvak. Je mist kennis over dit onderwerp en wil daar iets aan doen. Je wil meer weten over marketingbegrippen, marketingtheorie en het planningsproces, met als doel een beter inzicht te krijgen in het doen en laten van marketeers.

De interactieve training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials geeft op een praktische manier overzicht van de belangrijkste begrippen van het marketingproces. Hiermee ben je in staat marketingvoorstellen met kennis van zaken te beoordelen en de uitvoering kritisch te volgen.

Voor wie bedoeld

De training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials is geschikt voor jou als je bij SRM de opleiding Marketingcommunicatie-A of Marketingcommunicatie-B wil volgen en je niet voldoet aan de kenniseisen op het gebied van marketing, of wanneer je kennis wil opdoen over de belangrijkste facetten van het marketingvak. Je hebt enige jaren werkervaring, zodat je de theorie in verband kunt brengen met jouw eigen werkpraktijk.

Direct rendement 

  • Je kunt een marketingplan beoordelen op consistentie.
  • Je kent de niveaus waarop marketingvraagstukken zich voordoen en weet welk effect deze vraagstukken kunnen hebben op het beleid.
  • Je kan opties formuleren en globaal uitwerken, strategische keuzes maken.
  • Je herkent de verschillende marketingmodellen en hun relevantie.

Jouw collega-deelnemers

Jouw collega-deelnemers willen eveneens snel op de hoogte worden gebracht van de voornaamste marketingtheorieën. Belangrijk is de vraag hoe de theorie in de praktijk moet worden toegepast. Daarom nemen onze docenten jouw praktijk en die van de andere deelnemers zoveel mogelijk als uitgangspunt. Daarnaast werk je in teamverband aan praktijkopdrachten en biedt SRM naast de bijeenkomsten ook ruimte om te netwerken.

Docenten en trainers

De trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketing Niveau: Take-off

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
07-09-2018 Amsterdam SRM Vrijdag

Literatuur

Vakgebied: Marketing Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je de verplichte en aanbevolen literatuur voor de training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials. Je kunt de boeken los bestellen bij managementboek.nl via de linkjes in onderstaand overzicht.

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketing Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 895,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 895,00

Wat vonden zij van Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Marketing opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Marketing in vogelvlucht/NIMA-A Essentials

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.