Marketing the day after tomorrow

Marketing the day after tomorrow

De derde digitale transformatie dient zich aan. Internet of Things, Artificial Intelligence (AI), Big Data en bots hebben een gigantische impact op onze klanten en op consumenten in het algemeen. Door de mogelijkheden van automatisering en AI ligt realtime customer service binnen handbereik. Het maakt bovendien extreem gepersonaliseerde aanbiedingen en een perfect op maat gemaakte gebruikerservaring mogelijk.

Op maandag 2 oktober presenteert Steven van Belleghem zijn nieuwste Customer experience model. De drie componenten proces, data en cultuur vormen hierbij de bekende basis, waarbij de focus steeds meer op cultuur ligt. De grote technologische spelers als Google, Microsoft en Facebook investeren op dit moment al volop in een vierde component: Artificial Intelligence. Denk je eens in welke mogelijkheden AI ons biedt:

  • Customer service wordt geautomatiseerd (zowel front end als back end)
  • Organisaties zijn 24/7 realtime beschikbaar
  • Data-analyse maakt personalisatie mogelijk op individueel niveau

Het resultaat is een perfect geoptimaliseerde klantervaring. Om in deze veranderende wereld de komende jaren het verschil te maken, is het dus zaak om volop te investeren in het nieuwe model. We denken niet langer “Digital first” of “Mobile first”, maar adapteren de derde digitale transformatie: “AI first”.

Na afloop van “Marketing the day after tomorrow” ben je in staat de trends en ontwikkelingen van overmorgen te vertalen naar een concrete strategie voor zowel jouw organisatie als voor de markt. Want een ding is zeker: dit is hét moment om te investeren in de toekomst. Blijf de concurrentie een stap voor en win niet alleen het hart van de klant van morgen, maar ook die van overmorgen.


Over de spreker

Steven van Belleghem is een thought leader op het gebied van transformatie van consumentenrelaties en de toekomst van marketing. Hij is een expert in het inspireren en stimuleren van bedrijven om een customer-centric organisatie te worden in de snel digitaliserende wereld. Van Belleghem is auteur van o.a. ‘De conversation manager’, ‘De conversation company’ en ‘When digital becomes human’. Dit najaar komt Steven’s nieuwe boek ‘Customers the day after tomorrow’ uit. Tijdens dit evenement profiteren we optimaal van zijn nieuwe inzichten.


Datum en locatie

Marketing the day after tomorrow is een eenmalig evenement georganiseerd door SRM rond de release van zijn nieuwe boek 'Customers the day after tomorrow'. Dit evenement vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 van 10.00 uur tot 16.30 uur in Hotel de Bilderberg.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketing Niveau: Professional

Marketing the day after tomorrow is een uniek evenement met Steven van Belleghem georganiseerd door SRM rond de release van zijn nieuwe boek Customers the day after tomorrow. Hieronder vind je de datum en locatie van dit eendaagse evenement.

Startdatum Plaats Locatie Groep
02-10-2017 Oosterbeek Hotel De Bilderberg Maandag

Literatuur

Vakgebied: Marketing Niveau: Professional

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketing Niveau: Professional

Marketing the day after tomorrow is een uniek evenement met Steven van Belleghem georganiseerd door SRM rond de release van zijn nieuwe boek Customers the day after tomorrow. Hieronder vind je de datum en locatie van dit eendaagse evenement. Hieronder vind je een specificatie van de kosten van het evenement.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn btw-vrij. € 795,00
Integrale prijsDe integrale prijs is btw-vrij.€ 795,00

Wat vonden zij van Marketing the day after tomorrow

Vragen over dit evenement?

Programmamanager Max Kohnstamm helpt je graag. Je kunt Max bereiken via:

Tel:   06 - 50 60 56 29

Tel:   mkohnstamm@srm.nl

 

customers-the-day-after-tomorrow

 
Sluit

Marketing the day after tomorrow

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.