NIMA B in 1 day

NIMA B in 1 day

In de korte en intensieve training NIMA B in 1 day krijg je in een dag een helder en gestructureerd overzicht van het marketingvakgebied. Aan de hand van het marketingplanningsproces uit de opleiding NIMA B lopen we met elkaar de zes stappen door die de basis vormen van het strategisch marketingplan voor jouw bedrijf of organisatie. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

De training NIMA B in 1 day vergt een geringe investering in tijd en geld en is daardoor de ideale manier om een beter inzicht te verkrijgen in de strategische en tactische aspecten van het marketingvak. De training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige NIMA B opleiding, waarin we je helpen om jouw vraagstukken om te zetten in slim (online) marketingbeleid.

Direct resultaat

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante marketingtheorieën en -modellen
 • Je leert hoe je een marketingvraagstuk gestructureerd kunt oplossen
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA B
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist

De trainer

NIMA B in 1 day wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA B en NIMA C kerndocent. De docent weet precies wat er van je verwacht wordt als je wilt opgaan voor een NIMA B examen en is perfect in staat om de exameneisen te verbinden met de (online) marketinguitdagingen waar marketeers vandaag de dag mee te maken hebben.

Programma

In een dag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een strategisch en operationeel marketingplan. Het proces van strategische marketingplanning bestaat uit zes stappen:

 1. Business definition
 2. Externe analyse
 3. Interne analyse
 4. SWOT-analyse en probleemstelling
 5. Strategische opties en keuze
 6. Operationeel marketingplan

In de training NIMA B in 1 day worden in elk van de zes stappen de bijbehorende marketingbegrippen en -modellen beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op B-niveau en die je wordt geacht de beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA B diploma.

Datum, locatie en kosten

De eerstvolgende training NIMA B in 1 day staat gepland op 16 februari 2018. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketing Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je de startdata en locaties van NIMA B in 1 day. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Startdatum Plaats Locatie Groep

Literatuur

Vakgebied: Marketing Niveau: Advanced

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketing Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je en specificatie van de kosten van NIMA B in 1 day. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 495,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 495,00

Wat vonden zij van NIMA B in 1 day

Vragen over NIMA B in 1 day?

Programmamanager Max Kohnstamm helpt je graag. Je kunt Max bereiken via:

Tel:   06 - 50 60 56 29

Tel:   mkohnstamm@srm.nl

 
NIMA A Marketing Education Partner
 
 
Sluit

NIMA B in 1 day

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.