Alle marketingcommunicatie bijeenkomsten

In onderstaand overzicht vind je alle goeroebijeenkomsten en proeflessen gerelateerd aan het vakgebied marketingcommunicatie. Aan deelname aan goeroebijeenkomsten en proeflessen zijn geen kosten verbonden. Wil je de bijeenkomsten filteren op een ander vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan het filter naast het overzicht van de bijeenkomsten.

28 mrt 2017  

Goeroebijeenkomst: Digitale transformaties

De afgelopen jaren werkte Boudewijn Dominicus bij de Belastingdienst als Manager Concerncommunicatie en (Digital) Marketing. Vanuit die rol ontwikkelde hij de volgende fase van de digitale transformatie van de Belastingdienst. Op 28 maart deelt Boudewijn bij SRM de belangrijkste inzichten van deze transitie.

» Lees verder
11 apr 2017  

Online marketeer B of Online marketing manager B? (Utrecht)

We leven in een online wereld, die de online marketeer tal van nieuwe uitdagingen biedt. Het is een leuk maar lastig vakgebied, want online marketing vereist veel specifieke kennis. Kennis van instrumenten als SEO/SEA, Google analytics, usability, social media en mobile bijvoorbeeld.

Tijdens de voorlichtingsavond Online marketeer B of Online marketing manager B maak je kennis met het online marketing vak, leer je wat de rol van al die instrumenten is en bepalen we samen welke van de twee opleidingen het beste bij jouw leerwensen aansluit.

» Lees verder