Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Vraag je je af hoe je concepten kunt ontwikkelen die jouw doelgroep aanspreken en wil je sterker worden in het creatief vertalen van de propositie van de adverteerder naar de belevingswereld van de consument? Tijdens de training Conceptontwikkeling leer je hoe jouw merk zich kan onderscheiden van anderen. Een concept is een vertaling van 'wat' naar 'hoe'. Dat vereist een brede maatschappelijke en culturele belangstelling en een flinke dosis doorzettings- en incasseringsvermogen. In de training Conceptontwikkeling leer je 'out of the box' te denken en help je jouw creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen van concepten voor de marketingcommunicatie van merken.

Voor wie bedoeld?

De training Conceptontwikkeling is bedoeld voor iedereen die een bijdrage levert aan het creatieve proces van het ontwikkelen van concepten of die betrokken is bij het beoordelen van concepten.

Direct rendement

  • Je ontwikkelt in relatief korte tijd een groot aantal concepten aan de hand van praktijkcases
  • Je leert de basisvaardigheden van creatief denken
  • Je krijgt beoordelingscriteria aangereikt waarmee je (creatieve) concepten kunt beoordelen
  • Je leert hoe creativiteit en resultaatgericht werken elkaar kunnen versterken

Jouw collega deelnemers

Jouw collega-deelnemers hebben een overeenkomstig denk- en ervaringsniveau, maar komen uit zeer diverse branches. Ze zijn werkzaam als conceptmanager, grafisch ontwerper, accountmanager, webmarketeer, art director, copywriter of campagnecoördinator. Ze zijn zowel werkzaam op business-to-business als business-to-consumer markten. Ze komen uit kleine en grote organisaties.

Docenten en trainers

De trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Advanced

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Conceptontwikkeling. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
07-06-2018 Amersfoort Regardz Berghotel Donderdag
12-11-2018 Amersfoort Regardz Berghotel Maandag

Literatuur

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Advanced

Hier vind je de verplichte of aanbevolen literatuur voor de training Conceptontwikkeling. Je kunt het boek bestellen bij managementboek.nl via de link in onderstaand overzicht.

Verplichte literatuur

100 ways to create a great ad

Auteur: Tim Collins

'100 Ways to Create a Great Ad' is an accessible introduction to creative advertising techniques. Featuring 100 spreads detailing concepts such as the 'Reveal' and the 'Mash-Up', it presents the key methods of devising print, television, radio, direct and online ideas.

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Conceptontwikkeling. De integrale opleidingsprijs bestaat uit opleidingskosten en verblijfskosten. De verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij Managementboek.nl.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 1.695,00
Verblijfskosten De verblijfskosten zijn kosten voor overnachting(en) en consumpties tijdens het Do It!-weekend in een Bilderberg of Regardz hotel. € 200,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.
Let op: Onder de integrale prijs vallen niet de literatuurkosten.
€ 1.895,00

Overige kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Verplichte literatuur De totaalprijs voor verplichte literatuur geeft een indicatie van de geschatte literatuurkosten. Je dient de literatuur zelf te bestellen. Instructies voor het bestellen van literatuur vind je onder het tabblad ‘Literatuur’. € 30,00

Wat vonden zij van Conceptontwikkeling

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Marketingcommunicatie opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Conceptontwikkeling

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.