Creatief denken in organisaties

Creatief denken in organisaties

Heb je ook het gevoel dat je niet voldoende gebruik maakt van jouw creativiteit? Of vind je dat jouw creativiteitspeil te laag ligt? Wil je ervaren hoe je creativiteit bij anderen kunt aanboren? En wil je leren hoe je creativiteit kunt inzetten bij veranderingsprocessen binnen jouw organisatie? Met de training Creatief denken in organisaties word je beter in het bedenken van nieuwe oplossingen, het zien van andere invalshoeken en het ontdekken van nieuwe kansen. En je leert herkennen wanneer en waar creatief denken van nut is in jouw werk, jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw dagelijks leven.

Voor wie bedoeld

De training Creatief denken in organisaties is bedoeld voor iedereen die op strategisch niveau betrokken is bij marketing- en communicatietrajecten. De training Creatief denken in organisaties is een must voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, vernieuwing, originele ideeën en creatieve oplossingen. Je bent bijvoorbeeld manager, projectleider, coach of adviseur en je wilt meer creativiteit in jouw stijl van werken brengen.

Direct rendement

  • leert hoe je creatief en patroon doorbrekend denken kunt stimuleren, bij jezelf maar ook bij anderen
  • leert hoe creativiteit en resultaatgericht werken hand in hand kunnen gaan
  • leert hoe creativiteit een rol kan spelen bij veranderingsprocessen
  • leert de basisvaardigheden van creatief denken: creatief waarnemen, uitstel van oordeel, flexibel associëren, divergeren, verbeeldingskracht ontwikkelen
  • leert hoe je innovatieve sessies van teams kunt optimaliseren

Jouw collega deelnemers

Jouw collega-deelnemers hebben een overeenkomstig denk- en ervaringsniveau, maar komen uit zeer diverse branches. Ze zijn onder andere werkzaam als communicatieadviseurs, marketing-, product- en accountmanagers, account executives, projectmanagers, account directors, adviseurs arbeidsmarktcommunicatie, mediamanagers en consultants.

Docenten en trainers

De trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Advanced

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Creatief denken in organisaties. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
12-06-2017 Amersfoort Regardz Berghotel Maandag
20-11-2017 Amersfoort Regardz Berghotel Maandag

Literatuur

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Advanced

Hier vind je de verplichte of aanbevolen literatuur voor de training Creatief denken in organisaties. Je kunt het boek bestellen bij managementboek.nl via de link in onderstaand overzicht.

Verplichte literatuur

Brainstormen

Auteur: Koen de Vos

Brainstormsessies verlopen vaak goed, maar soms lopen ze stroef en creëren ze frustratie. Dit volledige en state-of-the-art handboek helpt de lezer om effectiever te brainstormen en creatiever te denken. Naast beproefde technieken introduceert het een aantal nieuwe brainstormtechnieken en nieuwe methodes om met groepen aan de slag te gaan. Bovendien bevat het talloze oefeningen om het creatieve brein te verbeteren.

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Creatief denken in organisaties. De integrale opleidingsprijs bestaat uit opleidingskosten en verblijfskosten. De verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij de StudyStore of bol.com.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 1.695,00
Verblijfskosten De verblijfskosten zijn kosten voor overnachting(en) en consumpties tijdens het Do It!-weekend in een Bilderberg of Regardz hotel. € 200,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.
Let op: Onder de integrale prijs vallen niet de literatuurkosten.
€ 1.895,00

Overige kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Verplichte literatuur De totaalprijs voor verplichte literatuur geeft een indicatie van de geschatte literatuurkosten. Je dient de literatuur zelf te bestellen. Instructies voor het bestellen van literatuur vind je onder het tabblad ‘Literatuur’. € 25,00

Wat vonden zij van Creatief denken in organisaties

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Marketingcommunicatie opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Creatief denken in organisaties

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.