Mediaplanning in vogelvlucht

Mediaplanning in vogelvlucht

Heb je in jouw werk incidenteel te maken met mediaplanning, maar mis je een theoretisch fundament? Wil je je in korte tijd het mediajargon eigen maken? Of wil je een aantal criteria leren hanteren om mediaplannen en mediumtypes te beoordelen? Dan ben je toe aan een training Mediaplanning in vogelvlucht. De korte, intensieve training Mediaplanning in vogelvlucht verschaft je kennis van mediabegrippen, de instrumenten om mediaplannen en mediumtypes te beoordelen en tevens krijg je inzicht in de relatie tussen adverteerder, mediumbureau en exploitant.

Voor wie bedoeld

De training Mediaplanning in vogelvlucht is voor jouw bedoeld als je in jouw werk incidenteel te maken hebt met mediaplanning of je in korte tijd het mediajargon eigen wilt maken.

Direct rendement

Je:

  • professionaliseert verder als mediaspecialist
  • krijgt een aantal criteria om een mediaplan te beoordelen
  • krijgt een aantal criteria om verschillende mediumtypes te beoordelen
  • vergroot jouw kennis van mediaplanningbegrippen

Jouw collega deelnemers

Jouw collega-deelnemers hebben een overeenkomstig denk- en ervaringsniveau, maar komen uit zeer diverse branches. Ze zijn onder andere werkzaam als bladmanager, junior product manager, traffic manager, mediamanager, marketing analist en accountmanager.

Docenten en trainers

De trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied, en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Take-off

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Mediaplanning in vogelvlucht. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
25-09-2018 Amsterdam SRM Dinsdag

Literatuur

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Take-off

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketingcommunicatie Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Mediaplanning in vogelvlucht.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 875,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 875,00

Wat vonden zij van Mediaplanning in vogelvlucht

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Marketingcommunicatie opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Mediaplanning in vogelvlucht

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.