Marketingcommunicatie nieuws

Marketingcommunicatie nieuws

In onderstaand overzicht vind je alle nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan het vakgebied marketingcommunicatie. Wil je het nieuws filteren op een ander vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan de 'Nieuws per vakgebied' functie naast het nieuwsoverzicht.

01 okt 2016

Scholingsvoucher biedt ongekend voordeel voor marketeers

Het UWV biedt tijdelijk een zeer aantrekkelijke subsidieregeling voor opleidingen. Deze zogeheten scholingsvoucher van € 2.500,- kun je gebruiken voor een opleiding van SRM...

» Lees meer
Scholingsvoucher biedt ongekend voordeel voor marketeers
15 jul 2014

Welke vakliteratuur moet ik deze zomer lezen?

Door Jeanine Dijkhuis RM

Velen van jullie nemen deze zomer een aantal weken vakantie. De zomervakantie lijkt ons een ideaal moment om je te verdiepen in vakliteratuur die er echt toe doet. Deze zomer bevelen we je van harte aan om in elk geval het boek Klanthelden in de 9+ organisatie op jouw leeslijst te zetten.

» Lees meer
Welke vakliteratuur moet ik deze zomer lezen?
20 jun 2014

Boekrecensie van de 'Nieuwe van Belleghem' en meer...

Door Max Kohnstamm

Natuurlijk zijn de verwachtingen bij het verschijnen van de 'Nieuwe van Belleghem' hoog gespannen. De grote vraag is natuurlijk: maakt Steven deze verwachtingen waar?

» Lees meer
01 mei 2014

Boekrecensie: De Cirkel

Door Max Kohnstamm

Je treft in deze rubriek uiteraard alleen recensies van boeken die over (online) marketing, communicatie of management gaan. Deze maand treft u een uitzondering aan. 'De Cirkel', het in de 'gewone' pers veelbesproken boek van Dave Eggers.

» Lees meer
19 mrt 2014

Boekrecensie: Vlinder in de boksring

Door Max Kohnstamm

Vlinder in de boksring is een boek met een interessant onderwerp geschreven door veelbelovende auteurs. Maar zijn die beloften ook waargemaakt? Lees de recensie van Vlinder in de Boksring, gerecenseerd door marketingspecialist Max Kohnstamm.

» Lees meer
09 dec 2013

Ook de titel SMP achter je naam?

Door Marijn Baar

Met alle nieuwe ontwikkelingen op marketinggebied wordt het als marketeer steeds belangrijker om bij de tijd te blijven. Maar hoe laat je nu zien dat je op de hoogte bent van alle nieuwste trends en ontwikkelingen en dat je een up-to-date marketeer bent?

» Lees meer
28 okt 2013

Interview met Zefanja Hofman

Door Marijn Baar

Interne communicatie krijgt een steeds prominentere rol binnen organisaties. Vandaar ook dat SRM de masterclass Interne Communicatie opnieuw start. Maar hoe is het om deze masterclass te volgen, en wat heb je eraan als communicatieadviseur? We vroegen het onder andere aan Zefanja Hofman, een deelnemer die de masterclass net heeft afgerond.

» Lees meer
23 aug 2013

Hoera, alle NIMA Business marketeers geslaagd!

Door Max Kohnstamm

Wat zijn we trots! Al onze 31 deelnemers die na maanden zwoegen en zweten op 25 juni hun NIMA B business marketing examen hebben gemaakt, zijn geslaagd! Dat is wel een applausje waard, vonden wij. Want een slagingspercentage van 100% is toch best bijzonder, niet? We willen nog wel een stapje verder gaan: het is in de lange geschiedenis van NIMA examens een opleider nog nooit een gelukt om zo veel deelnemers in één keer te laten slagen.

» Lees meer
Hoera, alle NIMA Business marketeers geslaagd!
18 aug 2013

SRM haalt heel vaak de hoogste slagingspercentages: hoe kan dat?

Natuurlijk hebben we prima docenten en uitstekend studiemateriaal. Dat is noodzakelijk om de kennis van onze kandidaten op het juiste niveau te brengen. Maar ook kandidaten die de studiestof uitstekend beheersen kunnen zakken, want tijdens het NIMA Marketing B en C examen worden juist de toepassingsvaardigheid van kandidaten getoetst met behulp van complexe cases. Wij trainen onze kandidaten daarom vanaf het begin van de opleiding in het uitwerken van cases. Maar SRM gaat als enige opleider veel verder dan dat...

» Lees meer
01 jul 2013

Verslag Goeroebijeenkomst - Fons van Dyck

Door Marijn Baar

Een snel veranderende digitale omgeving, een bankencrisis en als gevolg daarvan een steeds wantrouwender wordende consument: voor bedrijven is het vandaag de dag van cruciaal belang om zich aan deze snel veranderlijke omgeving aan te passen om zo het hoofd boven water te houden. Maar hoe?

» Lees meer
Verslag Goeroebijeenkomst - Fons van Dyck

Laat ons weten wat je van
onze website vindt!

We hebben onze website compleet vernieuwd!
Is je iets opgevallen of heb je tips of ideeën om onze website nog beter te maken? Vul dan onderstaand formulier in en deel je ideeën met ons!