Al het nieuws

In onderstaand overzicht vind je alle nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan de vakgebieden waarin SRM actief is. Wil je het nieuws filteren op het vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan de 'Nieuws per vakgebied' functie naast het nieuwsoverzicht.

14 aug 2017

Het nieuwe schrijven: Nu nog nieuwer!

Een goede tekst dient aantrekkelijk, overtuigend, duidelijk en correct te zijn volgens tekstschrijver en trainer Dolf Weverink. Omdat we moeten ophouden met het produceren van ‘laffe teksten’ spoort de auteur ons in Het nieuwe schrijven aan te zoeken naar het verhaal achter het verhaal.

Dat er sinds het verschijnen van het boek in 2012 al 2.000 exemplaren van het boek verkocht zijn, geeft aan dat mensen behoefte hebben aan hulp bij het schrijven van pakkende teksten. Deze zomer is daarom de derde druk van het boek verschenen waarin Dolf nog meer handvatten en inspiratie biedt voor betere functionele, zakelijke en commerciële teksten.

Als jij schoon genoeg hebt van saaie, grijze teksten en met meer zelfvertrouwen aan de slag wil met taal en tekst dan is Het nieuwe schrijven een must voor jou!

Het nieuwe schrijven, met bijdragen van o.a. Annemieke van Herk, merel Roze, Gerard Challa en Hans Vos, is vanaf nu verkrijgbaar via uitgeverij Leporello voor € 19,90.

Foto Dolf-Hans

Dolf Weverink & Hans Vos verzorgen voor SRM onder andere de training Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten en de Advanced variant hiervan.

Wil je jouw schrijfvaardigheid het liefst dit jaar nog een boost geven? Dan is de driedaagse training Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten iets voor jou. Ben je daarnaast geïnteresseerd in hoe je teksten vindbaar maakt in Google en hoe je door middel van aantrekkelijke tekst voor conversie zorgt? Dan sluit SEO-Copywriting waarschijnlijk beter aan.