Al het nieuws

In onderstaand overzicht vind je alle nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan de vakgebieden waarin SRM actief is. Wil je het nieuws filteren op het vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan de 'Nieuws per vakgebied' functie naast het nieuwsoverzicht.

09 nov 2017

Hoe ontdek je de maatschappelijke betekenis van jouw merk?

Hoe ontdek je de maatschappelijke betekenis van jouw merk?

Afgelopen zomer verscheen het boek ‘Sterke merken, betere wereld’. Programmamanager Max Kohnstamm is erg onder de indruk van het historische overzicht over MVO en de aansprekende praktijkcases van eigen bodem waarmee Bart Brüggenwirth zijn verhaal verrijkt. Met behulp van zijn ‘open branding roadmap’ komt Brüggenwirth tot een overzichtelijk en geloofwaardig stappenplan om als bedrijf zelf een betekenisvol merk te creëren. Max labelt het boek als 'must read voor marketingsprofessionals' en heeft auteur Bart Brüggenwirth uitgenodigd bij SRM om zijn ideeën over duurzaam ondernemen te delen.

Kom naar de SRM Goeroebijeenkomst op 29 november 2017
Tijdens de SRM Goeroebijeenkomst op 29 november a.s. krijg je de handvatten en tools waarmee je de maatschappelijke betekenis achter jouw merk kunt ontdekken. Laat je inspireren en leer hoe je jouw merk beter kunt positioneren door merk, mensen én maatschappij met elkaar te verbinden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Maar wacht niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL!

>> Meld je aan voor de bijeenkomst 'Sterke merken, betere wereld'