Al het nieuws

In onderstaand overzicht vind je alle nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan de vakgebieden waarin SRM actief is. Wil je het nieuws filteren op het vakgebied van jouw voorkeur? Gebruik dan de 'Nieuws per vakgebied' functie naast het nieuwsoverzicht.

12 okt 2017

Masterclass Interne communicatie start definitief op 10 november!

Masterclass Interne communicatie start definitief op 10 november!

Binnen het vakgebied van Interne communicatie staat het gedrag van mensen centraal. Onze masterclass Interne communicatie richt zich op wat mensen in beweging brengt, wat ze boeit en bindt zodat je als adviseur deze mensen kunt verbinden aan de doelen van de organisatie.

Interne communicatie nieuwe stijl is achterhalen wat medewerkers nodig hebben om ambassadeur te zijn en te blijven en dit met heldere onderbouwing van nut en noodzaak te vertalen naar een interne communicatiestrategie voor de eigen organisatie. De masterclass Interne communicatie biedt je een leidraad voor het ontwikkelen van een nieuwe interne communicatiestrategie voor jouw organisatie.

Ben jij een communicatieadviseur of manager met interne communicatie als werkveld en ben je (mede)verantwoordelijk voor het interne communicatiebeleid? Dan is onze masterclass Interne communicatie geschikt voor jou.

Op 10 november gaat onze eerstvolgende masterclass Interne communicatie van start. Breid nog voor het eind van het jaar je kennis uit; schrijf je snel in en claim één van de laatste drie beschikbare plekken in de masterclass!

>>> Meer informatie over de masterclass.