NIMA opleidingen en trainingen

NIMA opleidingen en trainingen

SRM biedt al meer dan 50 jaar alle NIMA opleidingen op het gebied van marketing aan. SRM is dan ook officieel NIMA education partner en leidt jaarlijks de meeste examenkandidaten op voor de verschillende NIMA marketing opleidingen. Tot op heden heeft SRM al meer dan 15.000 deelnemers succesvol opgeleid tot marketeer.

Welke cursus NIMA marketing jou de meeste toegevoegde waarde biedt hangt vooral af van je ambitie, (eventuele) vooropleiding en je werkervaring. Maar voor alle NIMA opleidingen geldt: SRM bereidt je optimaal voor op jouw NIMA-examen volgens een opleidingsconcept dat theorie en praktijk op de ideale manier bij elkaar brengt. De slagingspercentages van onze deelnemers bewijzen keer op keer het succes van onze aanpak. En daar zijn we best trots op.

In onderstaand overzicht vind je alle NIMA marketingopleidingen en –trainingen van SRM. Weet je niet zeker welke NIMA cursus jou de meeste toegevoegde waarde gaat bieden? Neem dan contact op met onze programmamanager marketing Max Kohnstamm via mkohnstamm@srm.nl of 020 - 512 65 30.




Niveau: Basis





Niveau: Gevorderd





Niveau: Senior






Over NIMA


Het vakgebied marketing en het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) zijn sinds 1966 bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. NIMA 'stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers werkzaam in het marketingvakgebied'. Door middel van examens en certificering geeft NIMA duiding aan het kennisniveaus en de werkervaring van marketingprofessionals. SRM ontwikkelde voor haar NIMA marketing A, B en C opleidingen een methode die structureel de hoogste slagingskans garandeert. Wil je binnenkort in het bezit komen van zo'n felbegeerd NIMA marketing diploma? Dan ben je bij SRM aan het juiste adres.




NIMA Education Partner