NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers

NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers

Waarom zou je als Online marketeer nog een extra stap zetten? Het antwoord is simpel. Voor consumenten is het makkelijker dan ooit om - tijdens het koopproces - het bestaande aanbod grondig te vergelijken. Gevolg: in dit online tijdperk is de concurrentiestrijd heftiger dan ooit. De opbouw van een duurzaam concurrentievoordeel is noodzakelijk om te overleven. Daar is (veel) meer voor nodig dan de inzet van wat leuke online instrumenten. Dat hebben bedrijven als HelloFresh, SnappCar, Deliveroo en Coolblue door. De winnaars van vandaag komen met fundamenteel nieuwe marketingconcepten. De vele faillissementen van de afgelopen tijd (en de nabije toekomst...?) maken duidelijk wat er gebeurt als je niet vernieuwt. Vandaar dat het voor jou als online marketing specialist heel nuttig is om je af te vragen: hoe help ik het bedrijf waar ik voor werk aan een onderscheidende positie op de markt? Als je dat weet versterk je ook nog eens jouw positie op de arbeidsmarkt.

Het goede nieuws…

Het NIMA heeft het SRM diploma Online marketeer B erkend. Dat is heel mooi, want dat betekent dat jouw SRM diploma alvast het B2 gedeelte van je NIMA B diploma oplevert. Indien je nu ook het NIMA Marketing Manager examen (= NIMA B1 examen) behaalt, dan heb je het nieuwe en unieke diploma NIMA B Online Marketeer op zak! Met dit diploma toon je aan dat je prima in staat bent de (online en offline) marketingstrategie te bepalen en dat je vervolgens de gekozen online strategie - dankzij onze opleiding Online marketeer B - operationeel kunt uitwerken. Dat zal je carrièrekansen verder vergroten.

Deze NIMA B opleiding is speciaal gericht op het behalen van het NIMA B1 examen, ofwel het NIMA B Marketing Manager examen.

Voor wie bedoeld?

Bezitters van het SRM diploma Online marketeer B, die zich verder willen ontwikkelen tot een allround marketeer, die in staat willen zijn het (online) marketingbeleid op strategisch niveau vorm te geven en operationeel uit te werken.

Direct rendement

  • Je ontwikkelt je tot marketingstrateeg
  • Je krijgt les van een absolute NIMA B1 expert. Dankzij de door hem ontwikkelde methode heb je de hoogste slaagkans bij het NIMA B1 examen
  • Samen met het door jou reeds behaalde of binnenkort te behalen SRM examen Online marketeer B levert dit je het diploma NIMA B Online marketing op.

Jouw collega-deelnemers

Ook jouw collega-deelnemers hebben de opleiding Online marketeer B gevolgd. Ze zijn veelal werkzaam als Online marketeer en beschikken net als jij over meerdere jaren praktijkervaring. Je zult tijdens de opleiding NIMA B1 Marketing Manager zien hoe anderen omgaan met problemen en hoe ze daarbij andere accenten leggen. Daarom werk je in teamverband aan de praktijkopdrachten en biedt SRM je de nodige ruimte om te netwerken. Het uitwisselen van kennis en ervaring met jouw collega-deelnemers is een interessant aspect van deze NIMA B opleiding.

Programma

Vakgebied: Online marketing Niveau: Advanced

Het programma van de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers is beknopt: in 5 dagen bereiden we je voor op het NIMA B1 Marketing Manager examen.

Lesprogramma

1. Bijeenkomst 1: Analyseren van de business en de businesspositie aan de hand van marketingmodellen en theorieën
2. Bijeenkomst 2: Financiële analyse volgens NIMA
3. Bijeenkomst 3: Situatie-analyse (SWOT) en het ontwikkelen van nieuw beleid
4. Examentraining 1
5. Examentraining 2

Startdata en locaties

Vakgebied: Online marketing Niveau: Advanced

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
26-03-2018 Amsterdam SRM Maandag
29-10-2018 Amsterdam SRM Maandag

Literatuur

Vakgebied: Online marketing Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je de verplichte en aanbevolen literatuur voor de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers. Je kunt de boeken los bestellen bij managementboek.nl via de linkjes in onderstaand overzicht.

Verplichte literatuur

Strategische marketingplanning

Auteur: Rustenburg, de Gouw, de Geus, e.a.

Dit boek sluit naadloos aan op de meest recente NIMA-exameneisen en is op basis van gebruikersonderzoek helemaal aangepast aan de wensen van docenten. De vele praktische voorbeelden en cases, helpen de verbanden tussen de verschillende theoretische begrippen te verduidelijken.

Prijsopbouw

Vakgebied: Online marketing Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers. De integrale opleidingsprijs bestaat uit opleidingskosten en verblijfskosten. De examenkosten zijn externe kosten die je zelf maakt bij het NIMA en de verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij Managementboek.nl.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 1.195,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.
Let op: Onder de integrale prijs vallen niet de literatuurkosten en de kosten voor het NIMA-examen.
€ 1.195,00

Toelichting NIMA examenkosten

De kosten voor het schriftelijk examen NIMA B1 bedragen € 425,-. De kosten voor de NIMA B2 accreditatie van jouw SRM-diploma Online marketeer B bedragen € 200,-. In het overzicht van overige kosten worden deze gebundeld weergeven als € 625,-.

Overige kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Schriftelijk examen
(NIMA examen)
De examenkosten van het schriftelijk examen zijn externe kosten. Deze kosten zijn dan ook niet opgenomen in onze integrale opleidingsprijs. € 625,00
Verplichte literatuur De totaalprijs voor verplichte literatuur geeft een indicatie van de geschatte literatuurkosten. Je dient de literatuur zelf te bestellen. Instructies voor het bestellen van literatuur vind je onder het tabblad ‘Literatuur’. € 62,00

Wat vonden zij van NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van Marketing opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.