Online marketeer in 1 dag

Online marketeer in 1 dag

Om meteen met de deur in huis te vallen: online marketing leer je niet in één dag. De training `Online marketeer in 1 dag´ zal dan ook geen online marketeer van je maken. Wel zul je na het volgen van de training meer inzicht hebben in de mogelijkheden van online marketing. Zo krijg je inzicht in (onder andere) Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), e-mail marketing, social media, online advertising, (Google) Analytics, usability en conversie optimalisatie (CRO).

Als je online marketing wilt begrijpen, is kennis en begrip van de hierboven genoemde middelen onontbeerlijk. Al deze middelen zouden in theorie hun eigen steentje kunnen bijdragen aan jouw online marketing inspanningen. Het is aan jou om te identificeren welke (combinatie) van deze middelen logischerwijs het meest bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. En dat dan uiteraard tegen een zo hoog mogelijke Return On Investment (ROI).

Om de online marketing middelen te kunnen beoordelen is het zaak dat je weet wat de (on)mogelijkheden van deze middelen zijn. Daarom zetten we tijdens de training 'Online marketeer in 1 dag’ aan de hand van verschillende cases uiteen hoe je deze middelen effectief kunt inzetten. Denk hierbij aan wat de mogelijkheden van Google Adwords zijn, wanneer affiliate marketing een slimme keus is, hoe je via social media het gesprek aan kunt gaan met je doelgroep en welke rol advertenties hierin kunnen spelen. Maar ook in welke verschillende situaties je e-mail kunt inzetten of wanneer je de techniek van je website op de schop moet gooien om een hogere positie te behalen in de organische zoekresultaten van Google.

Aan het einde van deze kennisintensieve eendaagse training is het je duidelijk welke rol online marketing kan spelen in jouw (marketing)communicatiemix.

Voor wie bedoeld?

De training `Online marketeer in 1 dag´ is bedoeld voor marketing- en/of communicatieprofessionals met (ruime) ervaring in het (marketing)communicatievak die graag in één dag bijgepraat willen worden over de (on)mogelijkheden van online marketing.

Daarnaast is de training een complete introductie in het brede en diepe online marketing landschap voor geïnteresseerden in online marketing. Een goed startpunt voor een (beginnende) carrière in online marketing en een mooie opstap naar verschillende praktische online marketing opleidingen die SRM aanbiedt.

Direct rendement

  • Je leert wat online marketing inhoudt
  • Je snapt hoe de verschillende kanalen zich tot elkaar verhouden
  • Je leert waarmee je rekening moet houden wanneer je SEO en SEA inzet
  • Je leert wat het allerbelangrijkste is binnen e-mailmarketing
  • Je leert de basisbeginselen van social en overige advertising kanalen kennen
  • Je leert wat de (on)mogelijkheden van Google Analytics zijn
  • Je leert de rol van usability en conversieoptimalisatie beter begrijpen

Jouw collega-deelnemers

Net als jij hebben jouw collega-deelnemers behoefte aan een eerste kennismaking met het ontzettend veelzijdige vakgebied online marketing. Jouw collega-deelnemers beschikken veelal ook over praktijkervaring in het marketing- en/of communicatievak, maar zijn actief in veel verschillende markten. Daarnaast zul je ontdekken dat er een gezonde mix van mensen uit de B2C, B2B en not-for-profit aanwezig zullen zijn. Deze diversiteit geeft onze training `Online marketeer in 1 dag´ een belangrijke toevoeging. Want door te zien hoe anderen omgaan met vergelijkbare problemen leer je te denken buiten jouw eigen kaders, en dat prikkelt jouw creativiteit.

De trainers

Online marketing is een enorm breed vakgebied, maar vereist tegelijkertijd ook ambachtelijke kennis en kunde op tal van deelgebieden. Daarom werkt SRM met specialisten die dagelijks te maken hebben met de problematiek, uitdagingen en kansen die dit brede vakgebied met zich meebrengt. Stuk voor stuk inspirerende professionals die weten hoe de online marketingwereld er nu uitziet en hoe alle verschillende middelen zich tot elkaar verhouden. Uiteraard beschikken ze ook over de didactische kwaliteiten die nodig zijn om hun kennis begrijpelijk op jou over te brengen.

Datum, locatie en kosten

De eerstvolgende training Online marketeer in 1 dag staat gepland op 12 maart 2018. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Startdata en locaties

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je de startdata en locaties van Online marketeer in 1 dag. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Startdatum Plaats Locatie Groep
12-03-2018 Amsterdam SRM Maandag
23-03-2018 Amsterdam SRM Vrijdag

Literatuur

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je en specificatie van de kosten van Online marketeer in 1 dag. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij SRM aan de Marnixstraat 317 te Amsterdam. De kosten bedragen € 495,- inclusief een lunch op locatie.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 495,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 495,00

Wat vonden zij van Online marketeer in 1 dag

Vragen over Online marketeer in 1 dag?

Programmamanager Stephan Stegeman helpt je graag. Je kunt Stephan bereiken via:

Tel:   020 - 512 65 53

Tel:   sstegeman@srm.nl

 
Sluit

Online marketeer in 1 dag

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.