Social media in de praktijk

Social media in de praktijk

Ben je werkzaam in de marketing, marketingcommunicatie of communicatie maar heb je je tot op heden onvoldoende bezig gehouden met social media? Dan zal de tweedaagse training Social media in de praktijk je een flink eind op weg helpen.Hoe ziet de training Social media in de praktijk eruit?

De training is zeer praktisch ingericht. Wij geloven dat je social media het best onder de knie krijgt door er in de praktijk mee aan de slag te gaan. De toepassing, de cultuur en de gebruiken die in het social media landschap heersen, haal je niet uit een boek, die moet je zelf ervaren. Onder begeleiding van een ervaren trainer werk je daarom aan een eigen uitdaging op het gebied van social media. Het is daarom van belang dat je een laptop met werkende WiFi-verbinding meeneemt.De bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten word je geïnspireerd aan hand van best practices en ga je zelf aan de slag met geijkte social media als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Er is ook ruimte om de dynamiek van social media als Youtube, Snapchat en Periscope te behandelen. Je gaat aan de hand van je eigen situatie en leerwensen werken aan een effectieve aanpak om je doel te bereiken waarbij de focus ligt op professioneel gebruik van social media.

Aan het eind van de eerste bijeenkomst krijg je een opdracht mee naar huis. De uitwerking van deze opdracht is input voor de tweede bijeenkomst. De tweede bijeenkomst volgt een week na de eerste bijeenkomst. De actuele roosters zijn te vinden onder 'uitgebreide informatie'.Vervolgtraject

Na het volgen van de training Social media in de praktijk ben je helemaal up-to-date met de terminologie en de diverse middelen van het social media landschap. Wil je vervolgens social media succesvol leren integreren in je marketing-, marketingcommunicatie-, of communicatiestrategie? Kies dan voor één van de online opleidingen zoals Online communicatie, Online marketeer B of de training Online PR & Social Media.

Startdata en locaties

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Social Media in de praktijk. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
16-05-2018 Amsterdam SRM Woensdag
04-10-2018 Utrecht Meeting Plaza Donderdag
07-11-2018 Amsterdam SRM Woensdag

Literatuur

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Social Media in de praktijk.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 895,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 895,00

Wat vonden zij van Social media in de praktijk

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Online marketing opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Social media in de praktijk

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.