Social media in de praktijk

Social media in de praktijk

Ben je werkzaam in de marketing, marketingcommunicatie of communicatie en wil je het gebruik van social media onder de knie krijgen? Dan zal de tweedaagse training Social media in de praktijk je een flink eind op weg helpen.Hoe ziet de training Social media in de praktijk eruit?

Deze social media training is zeer praktisch ingericht. Wij geloven dat je de verschillende media het best onder de knie kunt krijgen door er in de praktijk mee aan de slag te gaan. De toepassing, de cultuur en de gebruiken die in het social media landschap heersen haal je niet uit een boek, die moet je zelf ervaren. Onder begeleiding van een ervaren trainer werken deelnemers aan hun eigen uitdagingen op het gebied van social media. Het is daarom van belang dat deelnemers een laptop meenemen.De bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten wordt je geïnspireerd aan hand van best practices en ga je zelf aan de slag met geijkte social media als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Er is ook ruimte om de dynamiek van social media als Youtube, Snapchat en Periscope te behandelen. Je gaat aan de hand van je eigen situatie en leerwensen werken aan een effectieve aanpak. De focus zal bovenal liggen op het zakelijk gebruik van deze social media.

Aan het eind van de eerste bijeenkomst krijg je een opdracht mee naar huis. De uitwerking van deze opdracht dient als input voor de tweede bijeenkomst. De tweede bijeenkomst is een week na de eerste bijeenkomst. In de uitgebreide informatie staat het rooster van de actuele groep.Highlights uit de training Social media in de praktijk

Je:

  • leert welke soorten en vormen van social media er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden
  • maakt jezelf vertrouwd met de terminologie binnen de kaders van social media
  • leert aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe social media tegenwoordig wordt ingezet voor marketing-, marketingcommunicatie- of communicatiedoeleinden
  • leert hoe je conversaties op social media gemakkelijk kunt monitoren
  • brengt het geleerde tijdens de training direct in de praktijk
  • leert de belangrijkste social media onder de knie krijgen
  • gaat naar huis met inspiratie en ideeën om de eigen social media aanpak te verbeteren.


Vervolgtraject

Na het volgen van de training Social media in de praktijk ben je helemaal up-to-date met de terminologie en de diverse middelen van het social media landschap. Wil je vervolgens social media succesvol leren integreren in je marketing-, marketingcommunicatie-, of communicatiestrategie? Kies dan voor één van de online opleidingen zoals Online communicatie, Online marketeer B of de training Online PR & Social Media.

Startdata en locaties

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Social Media in de praktijk. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
20-09-2017 Amsterdam SRM Woensdag
25-10-2017 Utrecht Meeting Plaza Woensdag
31-01-2018 Amsterdam SRM Woensdag
16-05-2018 Utrecht Meeting Plaza Woensdag

Literatuur

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Online marketing Niveau: Take-off

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Social Media in de praktijk.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 895,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 895,00

Wat vonden zij van Social media in de praktijk

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Online marketing opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

Social media in de praktijk

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.