Corporate Communicatie Programma's

Ben jij als communicatieprofessional verantwoordelijk voor de corporate communicatie-aanpak binnen jouw organisatie? Dan wil je de reputatie van jouw...

Lees meer.

Ben jij als communicatieprofessional verantwoordelijk voor de corporate communicatie-aanpak binnen jouw organisatie? Dan wil je de reputatie van jouw organisatie beschermen door de waarden zowel intern als extern op de juiste manier uit te dragen. Een training Corporate Communicatie bij SRM helpt je om een corporate communicatie-aanpak...

Lees meer.

Ben jij als communicatieprofessional verantwoordelijk voor de corporate communicatie-aanpak binnen jouw organisatie? Dan wil je de reputatie van jouw organisatie beschermen door de waarden zowel intern als extern op de juiste manier uit te dragen. Een training Corporate Communicatie bij SRM helpt je om een corporate communicatie-aanpak...

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Corporate Communicatie Programma's: 6 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Executive Programma C, D (Post-)Master (3)

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau) (1)

Training (1)

Masterclass (1)

Ben jij als communicatieprofessional verantwoordelijk voor de corporate communicatie-aanpak binnen jouw organisatie? Dan wil je de reputatie van jouw organisatie beschermen door de waarden zowel intern als extern op de juiste manier uit te dragen. Een training Corporate Communicatie bij SRM helpt je om een corporate communicatie-aanpak op te zetten en te integreren binnen jouw organisatie. Bekijk hieronder het aanbod van trainingen bij SRM.

Word Senior Adviseur Corporate Communicatie

Wil je zorg dragen voor het creëren en behouden van een goede reputatie bij de doelgroepen waarvan jouw organisatie afhankelijk is? Met het programma SRM Senior Adviseur Corporate Communicatie leer je de identiteit van jouw organisatie te vertalen naar een heldere strategie, missie en visie. Je verdiept je in verschillende interne en externe communicatiekanalen en ontdekt wat er voor nodig is om een communicatiestrategie succesvol te implementeren, zodat jij hierin de leiding kunt nemen binnen jouw organisatie.
 

Executive Master op C-niveau met SRM C Senior Communicatieadviseur

Doorgroeien naar de rol van senior communicatieadviseur op strategisch niveau? De veelgekozen SRM-opleiding SRM C Senior Communicatieadviseur helpt jou die stap te zetten. Door te werken aan jouw kennis en vaardigheden op het gebied van beleidsvorming en strategische communicatie ontwikkel je een visie op communicatie en leer je overtuigend en coachend te adviseren. Met als doel om jouw betrokkenheid bij beleidsvorming binnen jouw organisatie te vergroten en je op te stellen als stevige sparringpartner voor management en directie. Na het afronden van de opleiding ontvang je het officiële SRM-diploma SRM C Senior Communicatieadviseur.
 

Aan de slag met NIMA B Corporate Communicatie

Ben jij als communicatieadviseur verantwoordelijk voor het communicatiebeleid binnen jouw organisatie of wil je kunnen fungeren als gesprekspartner op het gebied van strategie? In de opleiding NIMA B Corporate Communicatie werk je een corporate communicatiebeleid uit in een tactisch operationeel plan voor jouw organisatie. Je ontwikkelt kennis omtrent organisatieanalyse en merkidentiteit. En leert hoe je communicatie inzet als verbindend middel in zowel de interne als externe omgeving. Zo ontwikkel jij jezelf met NIMA B Corporate Communicatie tot expert in corporate communicatie. 
 

Volg een Masterclass Corporate Communicatie

Speelt corporate communicatie in jouw organisatie een steeds belangrijkere rol? Met de Masterclass Corporate Communicatie leer je hoe je de interne en externe communicatiestrategie voor jouw organisatie goed op elkaar afstemt. Je ontwikkelt een sterke identiteit voor jouw organisatie en kunt het imago en de reputatie van jouw organisatie aan de hand van communicatiemiddelen nauwer op elkaar laten aansluiten. Deze masterclass is bedoeld voor medior en senior professionals die hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen. Het programma duurt 2 dagen en wordt afgesloten met het officiële diploma Masterclass Corporate Communicatie.