De opleiding

Het is een flinke stap van het functioneren als junior/medior communicatieadviseur, gespecialiseerd in het opzetten van een operationeel projectplan (B-niveau, BNP 3 managen), naar het inpassen van communicatie in het bedrijfsbeleid (C-niveau, BNP 4 managen). Deze intensieve driedaagse training is daarvoor de ideale opstap. Aan de hand van een eigen in te brengen case - en bij het ontbreken daarvan: een door ons geleverde bedrijfscase - leren onze docenten je deze stap te maken.

Met deze veel geprezen training geef je een krachtige impuls aan je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een stevigere positie in je bedrijf of organisatie is het resultaat. Je bent hiermee op communicatiegebied een volwaardig partner van het management.

Voor wie bedoeld

Je hebt in jouw organisatie de verantwoordelijkheid om de (online) communicatie zowel op operationeel als strategisch niveau succesvol te integreren in het bedrijfsbeleid. Je hebt behoefte aan theoretische onderbouwing én praktische informatie zodat je zelf aan de slag te kunt.

Bij de intensieve training Het Strategisch Communicatieplan sta jij als professional centraal. Dat betekent dat wij allereerst nagaan waar het zwaartepunt van je vragen op het gebied van communicatiestrategie ligt. De wensen van de deelnemers vormen de rode draad. En is de training afgelopen, dan kan je bij ons terecht om eventuele losse eindjes vast te knopen. Bij dat alles staat centraal dat je na deze training in staat bent je functie veel meer als een onderdeel van de organisatiestrategie te zien.

Direct rendement

Je

  • hebt kennis en instrumenten in handen om communicatieplannen naar een hoger niveau te brengen;
  • krijgt inzicht de rol van het communicatieplan in de marketing- en ondernemingsstrategie;
  • leert hoe je gestructureerd tot een oplossing van een communicatievraagstuk komt;
  • leert hoe je concepten en modellen vertaalt naar jouw eigen praktijk;
  • krijgt inzicht in de interactie tussen organisatie en afnemer en in de mogelijkheden en beperkingen van communicatie op gedragsbeïnvloeding;
  • kent het belang van doelgroepkennis en selectie;
  • krijgt inzicht in de rol van nieuwe (social) media in de media- en middelenmix;
  • Bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het communicatievak.

Jouw collega deelnemers

Jouw collega-deelnemers hebben een overeenkomstig denk- en ervaringsniveau. Ze werken in uiteenlopende organisaties uit de profit en non-profit waar ze vaak op andere markten actief zijn. Je maakt kennis met andere ondernemingsvormen, organisatiedoelen, producten, diensten, doelgroepen dan waarmee je dagelijks te maken heeft. Dat maakt de training Het Strategisch Communicatieplan extra interessant.

Docenten en trainers

docenten en trainers worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied, en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria.

Startdata & Locaties

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Het Strategisch Communicatieplan. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de Uitgebreide informatie (PDF).

08-03-2019

Utrecht

Meeting Plaza
Vrijdaggroep

 

 

Literatuur

In de Uitgebreide informatie (PDF) vind je een overzicht van de verplichte en aanbevolen literatuur voor de opleiding Het Strategisch Communicatieplan. Je kunt het boek bestellen via onze partner Managementboek:

managementboek-bestellink

 

Prijzen

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Het Strategisch Communicatieplan. Let op: de opleidingsprijs is btw-vrij. De overige kosten zijn externe kosten die je niet bij SRM maakt. De verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij Managementboek.nl.

Kosten

Opleidingskosten € 1.395,00
Opleidingsprijs € 1.395,00

Overige kosten

Verplichte literatuur € 30,00

 

Schrijf je direct in of reserveer alvast een plek

Gerelateerde opleidingen

Overheidscommunicatie - BNP niveau 3 (B)
Voor communicatiemedewerkers bij de overheid die behoefte hebben aan theoretische onderbouwing
Duur: 7 maanden
Prijs: € 4.595,-
Communicatiemedewerker/ Junior adviseur - BNP niveau 3 (B)
Groei door. Schrijf een communicatieplan en breng samenhang aan tussen alle componenten van communicatie
Duur: 7 maanden
Prijs: € 4.595,-
Effectief & creatief schrijven voor comm.specialisten (Adv.)
Voor communicatieprofessionals die regelmatig schrijven en graag hun schrijfvaardigheid willen vergroten.
Duur: 3 dagen
Prijs: € 1.395,-sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier