De opleiding

In de korte en intensieve training “Online communicatie in een dag” krijg je een helder en gestructureerd overzicht van de mogelijkheden en waarde van online communicatie. We lopen samen langs de online kanalen die je als communicatieprofessional tot je beschikking hebt en verkennen wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf of organisatie. Na afloop van de training heb je een goed beeld van de breedte en kansen van online communicatie.

De training vergt een geringe investering in tijd en geld en is daardoor de ideale manier om een korte ‘update’ te geven aan je kennis van online communicatie. De training roept vast en zeker ook veel nieuwe vragen op en is zodoende een prima voorbereiding op de volledige opleiding Online communicatie, waarin we je helpen om de praktische vertaling te maken naar jouw vraagstukken.

Direct rendement

  • Je krijgt een handig overzicht van het online speelveld
  • Je leert hoe de verschillende online kanalen - SEO, UX & usability, social media, e-mail, affiliate en online advertising - zich tot elkaar verhouden.
  • Je krijgt een update wat de ontwikkelingen zijn op het online gebied.
  • Je krijgt een kijkje in de keuken van de opleiding Online communicatie.

De trainer

Online communicatie in een dag wordt verzorgd door de programmamanager Online communicatie. De docent neemt je mee in de ontwikkelingen en snelheid van online communicatie, de kansen die je kunt pakken en is perfect in staat om aan te geven welke noodzakelijkheden nog verder nodig zijn om een praktische vertaling te maken van online communicatie naar jouw vraagstukken.

Programma

In de training Online communicatie in een dag komen de kanalen van het online ecosysteem aan bod. We behandelen SEO & SEA, user experience, social media, online advertising, affiliate en e-mailmarketing. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de mobile friendliness van een site en de rol van data in dit geheel.

 

Jeroen van Woudenberg
Programmamanager bij SRM

Laat je gegevens achter en ontvang gratis een vrijblijvend adviesgesprek met onze programmamanager.

Startdata & Locaties

In onderstaand overzicht vind je de startdata en locaties van Online communicatie in 1 dag. De training vindt plaats op een doordeweekse dag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Houd er bij je inschrijving rekening mee dat de locatie per startdatum kan variëren.

 

Literatuur

 

Prijzen

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Online communicatie in 1 dag. Let op: de opleidingsprijs is btw-vrij.

Kosten

Opleidingskosten € 495,00
Opleidingsprijs € 495,00

 

Schrijf je direct in of reserveer alvast een plek

Gerelateerde opleidingen

Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten
Voor wie pakkende en doelgroepgerichte teksten voor interne of externe communicatie wil leren schrijven.
Duur: 3 dagen
Prijs: € 1.395,-
Communicatiemedewerker - BNP niveau 2 (A)
Verken het werkveld van de communicatiemedewerker en maak je de belangrijkste communicatiebegrippen eigen
Duur: 3 maanden
Prijs: € 1.970,-
Adviesvaardigheden
Voor wie de basisvaardigheden van adviseren in communicatietrajecten onder de knie wil krijgen.
Duur: 2 dagen
Prijs: € 1.295,-sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier