Training Effectief en Creatief Schrijven

3 dagen - Teksten die je doelgroep raken

Duur:

3 dagen

Niveau:

Training

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Na deze training heb je meer zin én zelfvertrouwen om teksten te schrijven die werken. De trainers reiken je handvatten aan om sneller betere teksten te schrijven. Online én offline teksten in alle soorten en maten. Teksten en content die je doelgroep raken en in beweging brengen. Fijn om te lezen en geweldig om te schrijven.

Wat ga je leren

  • Hoe je marketing vertaalt in tekst, copy en content
  • Welke woorden en beelden passen bij je doel
  • Conceptontwikkeling: je belofte dramatiseren
  • Taaltechniek: een solide basis
  • Hoe jouw teksten en content online effectief zijn
  • Hoe tekst schrijven nog leuker wordt
  • Wat de beste structuren zijn om een (journalistieke of voorlichtende) tekst te presenteren

Voor wie

Deze training is voor iedereen die effectieve en creatieve teksten wil schrijven en handvatten en inspiratie zoekt om dat nog beter en efficiënter te doen. Of je nu contentspecialist bent (of wilt worden), marketeer, product owner, ondernemer of liefhebber, deze 3 dagen brengen je schrijftechniek én je creatieve vermogens op een hoger plan.

Programma

Na een korte introductie ga je aan de slag met je eigen teksten en met die van de andere deelnemers. Je leert op een andere manier kijken, denken en schrijven. De trainers nodigen je uit je creatieve luiken wijd open te gooien en bieden je daarnaast een solide taaltechnisch fundament om betere teksten te schrijven. Maar je krijgt ook inzicht in – en oefent met – de gebruikelijke en daarom voor de lezer herkenbare, opbouw van diverse soorten teksten. Teksten die je doelgroep raken. Behalve eigen teksten komen verschillende cases aan bod in de training.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Training Effectief en Creatief Schrijven

Niveau:

Training

Duur:

3 dagen

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.692,50

Training Effectief en Creatief Schrijven

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.