Je bent hier: Home  / Evenementen

Evenementen

30/10/2018

Goeroebijeenkomst Karel Winkelaar

Kom op dinsdag 30 oktober naar BCN Utrecht CS en laat je inspireren door Karel Winkelaar tijdens een Goeroebijeenkomst barstensvol waardevolle tips, denk- en werkrichtingen om als communicatieadviseur op strategisch adviesniveau te komen.

 

31-05-2018

Goeroebijeenkomst - De Impact van Voice

Op donderdag 31 mei verkennen we samen het ‘Internet of Ears’. Aan de hand van tal van voorbeelden kijken we waar het vandaan komt, wat de huidige stand van zaken is en wat we kunnen verwachten voor de toekomst. Na afloop van de Goeroebijeenkomst ben je helemaal bij op het gebied van sound en de mogelijkheden die voice en sound bieden voor jouw merk- en (marketing)communicatiestrategie.

 

26-03-2018

Marketingcommunicatie in 14 stappen

Op maandagavond 26 maart presenteren Guy van Liemt en Gert Koot hun fraaie nieuwe boek bij SRM. In 14 stappen (hoe kan het ook anders) blikken de auteurs terug op de totstandkoming van dit fraaie boek en de vriendschap die groeide tijdens het traject dat zij de afgelopen zes jaar samen doorliepen. Het belooft een mooie avond te worden met vele docenten, deelnemers en alumni van SRM en andere geïnteresseerde vakgenoten. Hopelijk tot ziens op 26 maart bij SRM!

 

12-03-2018

De Psychologie van Communicatie

De zender communiceert vanuit zijn intentie, waarbij zijn grondhouding cruciaal is. De ontvanger bepaalt vervolgens het effect, vanuit zijn eigen leefwereld. In het boek worden vijftien effect-bevorderende factoren uitgelicht die bij de analyse en de (communicatie)strategieën van grote waarde kunnen zijn voor effectiviteit in communicatie. Deze zijn gebaseerd op inzichten onder andere uit de psychologie, filosofie en sociobiologie.

 

27-09-2017

Proefles Marketingcommunicatie-B

Hoe ga je als marketingcommunicatieprofessional om met een wereld waarin Facebook 845 miljoen gebruikers heeft, YouTube de 2e grootste zoekmachine is en er elke seconde twee nieuw profielen worden aangemaakt op LinkedIn? Een wereld waarin 90% van de consumenten de aanbevelingen van peers vertrouwt en slechts 14% van de consumenten nog vertrouwt op boodschappen in advertenties?

 


Managementboek.nl betitelt 'De Communicatieadviseur' als ‘standaardwerk’

“Karel Winkelaar weet feilloos de vinger op de zere plekken van het adviesvak te leggen. Daar blijft het niet bij, want hij biedt ook oplossingsrichtingen voor de geconstateerde problemen, geholpen door praktijkonderzoek en gesprekken met vakgenoten. Bij elkaar genomen levert dat een prachtig praktijkboek voor communicatieprofessionals op, barstensvol waardevolle tips, denk- en werkrichtingen om op strategisch adviesniveau te komen.”
Bestel het boek  

SRM Goeroebijeenkomsten

Ons vakgebied is voortdurend in beweging. Gelukkig maar! Dat vereist van jou als marketing- of communicatieprofessional natuurlijk wel dat je bij blijft. SRM helpt daar graag bij door een aantal keer per jaar een kanjer uit ons vakgebied uit te nodigen om ons bij te praten tijdens een SRM Goeroebijeenkomst.
Bekijk een sfeerimpressie  

Wat speelt er nog meer?

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier