Je bent hier: Home  / Evenementen

Evenementen

30 okt 2018

Goeroebijeenkomst Karel Winkelaar

De Communicatieadviseur - naar een strategische positie in de organisatie

Kom op dinsdag 30 oktober naar BCN Utrecht CS en laat je inspireren door Karel Winkelaar tijdens een Goeroebijeenkomst barstensvol waardevolle tips, denk- en werkrichtingen om op strategisch adviesniveau te komen. Inschrijven kost niets en kan via het formulier onderaan deze pagina.

SRM-docent, mentor en examinator Karel Winkelaar schreef een nieuwe versie van zijn succesboek ‘De Communicatieadviseur’. Met zijn alweer derde druk wil hij nog steeds communicatietalent op weg helpen ‘naar een strategische positie in de organisatie’, zoals de ondertitel belooft.

Nu, zes jaar na de eerste verschijning, is de inhoud van ‘De Communicatieadviseur’ vrijwel volledig herzien en geactualiseerd. Met nieuwe hoofdstukken over onder meer ‘legitimatie’, ‘interactie’ en ‘de communicatie-expert’. En over de ingrijpende consequenties van de laatste trends op het werk van communicatieadviseurs.

Aan de hand van 25 nieuwe interviews met bestuurders en communicatietoppers bekijken we op 30 oktober wat er op strategisch niveau van communicatieadviseurs wordt verwacht. De veelbesproken Top-10-Frustraties van communicatieadviseurs over opdrachtgevers en omgekeerd zijn verder aangescherpt. Ook daaruit blijkt hoe voor velen de route naar een succesvolle adviesrelatie onverminderd een uitdaging blijft.

Managementboek.nl betitelt 'De Communicatieadviseur' als ‘standaardwerk’

“Karel Winkelaar weet feilloos de vinger op de zere plekken van het adviesvak te leggen. Daar blijft het niet bij, want hij biedt ook oplossingsrichtingen voor de geconstateerde problemen, geholpen door praktijkonderzoek en gesprekken met vakgenoten. Bij elkaar genomen levert dat een prachtig praktijkboek voor communicatieprofessionals op, barstensvol waardevolle tips, denk- en werkrichtingen om op strategisch adviesniveau te komen.”
Bestel het boek  

SRM Goeroebijeenkomsten

Ons vakgebied is voortdurend in beweging. Gelukkig maar! Dat vereist van jou als marketing- of communicatieprofessional natuurlijk wel dat je bij blijft. SRM helpt daar graag bij door een aantal keer per jaar een kanjer uit ons vakgebied uit te nodigen om ons bij te praten tijdens een SRM Goeroebijeenkomst.
Bekijk een sfeerimpressie  

Wat speelt er nog meer?

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier