Je bent hier: Home  / Incompany opleidingen

Incompany- en maatwerkopleidingen bij SRM

Deskundig, betrokken en praktijkgericht. Dat zijn de kenmerken waarmee wij met onze incompany aanpak graag het verschil maken. Al onze opleidingen bieden wij ook als incompany aan, maar het is ook mogelijk om een opleiding volledig op maat te ontwikkelen.   


Werkwijze incompany opleiding

Een voorstel
Een incompany opleiding is een samenwerking. Jij weet waar jullie staan en naartoe willen, wij kunnen jullie daarbij helpen. Daarom beginnen we altijd met het stellen van vragen. Over jullie organisatie, doelen en wensen, en mensen. Totdat wij een goed beeld hebben van jullie situatie. Dat kan persoonlijk of telefonisch. Op basis van ons gesprek schrijven wij een voorstel. In dit voorstel houden wij ook rekening met de trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Ontwikkeling van de opleiding
Wanneer jullie een goed gevoel hebben bij het voorstel, zetten wij de voorbereidingen in gang. We geven het voorstel vorm en ontwikkelen bijeenkomsten met onze docenten. Dat zijn stuk voor stuk vakmensen, die hun kennis en ervaring ook goed kunnen overbrengen.   

Uitvoering van de opleiding
Ook gedurende de incompany opleiding blijven wij betrokken. Vanzelfsprekend worden de resultaten geëvalueerd, zowel tijdens de opleiding als na afloop. Zo houden wij onze vinger aan de pols, en kunnen we nog bijschaven als dat nodig blijkt. 


Referenties

SRM werkte al eerder samen aan mooie opleidingen met succesvolle organisaties in de professionele en financiele dienstverlening, overheid, business to business en Fast moving consumer goods. 


De voordelen van een incompany opleiding

Een incompany opleiding biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van ons reguliere aanbod.

  • We maken maatwerk: we zoeken naar de optimale route om het gewenste resultaat in jouw situatie te behalen.
  • Ochtend-, middag- of avondbijeenkomsten zijn geen probleem. Het programma kan naar de agenda van de deelnemers schikken.
  • Een voorbeeld kan theorie tot leven brengen, maar spreekt vooral tot de verbeelding als deze aansluit bij de belevingswereld van een deelnemer. Bij een incompany-opleiding stemmen we het gehele programma hierop af, zodat het inspireert tot actie.
  • Een incompany is een collectieve ervaring. Daarom is het een uitgelezen kans om de groei of cultuurverandering van een afdeling kracht bij te zetten.
  • Vanaf 8 deelnemers is een incompany-opleiding vaak een financieel voordelige keuze.

 

Opleidingen voor marketing- en communicatieprofessionals

Sinds 1955 is SRM toonaangevend in opleidingen voor professionals in de marketing en communicatie. De kracht van onze aanpak zit in onze passie voor het vak en ons unieke leerconcept waar praktijk en theorie elkaar versterken en een optimaal leerrendement bij deelnemers losmaakt. Daarom staat SRM al jaren bekend als de opleider voor professionals in de marketing en communicatie. Dat zie je terug in onze slagingspercentages en de beoordelingen van onze deelnemers, waar wij best een beetje trots op zijn.  


Meer informatie over incompany- of maatwerkopleidingen?

Wil je in gesprek over wat een incompany voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@srm.nl of 020 - 51 26 500.

Meer informatie over incompany- of maatwerkopleidingen?


Wil je in gesprek over wat een incompany voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact op via info@srm.nl of:

  020 - 51 26 500

G4 en SRM starten opleiding Urban Communication


In samenwerking met de 4G ontwikkelde SRM de de opleiding Urban Communication voor communicatieprofessionals uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De lancering van de leergang vond plaats in het recent heropende COMM, het nieuwe Museum voor Communicatie in Den Haag.

Bekijk voor meer informatie het persbericht van 19 december 2017

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier