Incompany en maatwerk

Een incompanyopleiding of -training is altijd een samenwerking. Op basis van de opleidingswensen van jouw bedrijf, afdeling of team gaat SRM aan de slag. Alle opleidingen uit ons aanbod bieden wij ook incompany aan, maar het is daarnaast mogelijk om een opleiding deels of volledig op maat te laten ontwikkelen. En welk traject je ook kiest, je medewerkers hoeven er niet voor te reizen. Wij verzorgen onze opleidingen en trainingen graag bij jou op locatie. Handig, want zo kunnen je mensen ‘in huis’ aan de slag met problemen en vraagstukken uit de eigen werkpraktijk.

Werkwijze incompanyopleiding

Inventarisatie

Om de leerdoelen van jouw afdeling of team te behalen en een goed opleidingsadvies te kunnen geven, brengen wij de beginsituatie en de gewenste situatie in kaart. Vaak bespreken we de wensen eerst telefonisch, waarna wij een persoonlijk adviesgesprek/intake met de trainer(s) plannen. Is de ontwikkelvraag al helder? Dan kunnen wij meteen een voorstel doen, waarmee jullie gegarandeerd het gewenste resultaat boeken.

Start en uitvoering

Aangezien wij elke incompanyopleiding bij jou op locatie verzorgen, kunnen wij voortdurend nauw contact houden. Dit draagt bij aan een maximaal leerrendement. Heb je inhoudelijke vragen of wil je een onderdeel uit de opleiding aanpassen? Dan kun ook je altijd contact opnemen met de programmamanager. Daarnaast kun je schakelen met je consultant.

Na de afronding 

Zowel tijdens als na de incompanyopleiding evalueren wij de resultaten van jouw medewerkers. Zo kunnen wij altijd, ook op locatie, bijschaven om ervoor te zorgen dat elke medewerker zichzelf en jouw bedrijf naar een hoger niveau kan brengen. Ook hierbij geldt: we houden nauw contact om het leereffect en de gewenste leerdoelen te bespreken.

Ken je voordelen

Een incompanyopleiding biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van ons reguliere aanbod.

  • Je krijgt advies op maat over wat het beste is qua competentie- of kennisontwikkeling binnen je marketing- en communicatieafdeling of organisatie van onze experts.
  • Meer vrijheid in het invullen van het lesconcept, klassikaal, afstand of een combinatie.
  • Aansluiten op de werktijden en dagen qua uitvoering.
  • Inbrengen van een bedrijfsspecifieke case, waardoor de kennis beter beklijft, deze wordt direct toegepast.
  • Je medewerkers hoeven niet te reizen, want wij verzorgen de incompanyopleiding bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

Deze voordelen bieden wij jou: 

  • een hoger leerrendement
  • een directe bijdrage aan de doelstellingen van de organisatie/ afdeling
  • sterke teambuilding
  • lagere directe kosten vanaf 5 deelnemers
  • minder verlies in kosten en tijd
 

Nieuwe incompanymogelijkheden

Marketing en communicatie waren al voortdurend in beweging, maar in het afgelopen coronajaar zijn ze zelfs in een stroomversnelling geraakt. Hierdoor zijn er ook nieuwe ontwikkelbehoeften ontstaan, zowel bij managers en medewerkers. Om hier soepel op in te spelen, hebben wij twee nieuwe incompanymogelijkheden ontwikkeld:

SRM als strategisch partner

Sparren over talentmanagement, accountability, de inrichting van je processen of ander strategische vraagstukken op het gebied van marketing of communicatie? Wij denken graag met je mee.

Lees hier meer

All you can learn voor Marketeers 

Samen met Skillstown ontwikkelden wij een all you can learn-totaaloplossing. Speciaal voor marketing- en communicatieprofessionals die meer willen halen uit zichzelf en hun team of afdeling.

Ontdek wat dit voor jou betekent

Opleidingen voor marketing- en communicatieprofessionals

Sinds 1955 is SRM toonaangevend in opleidingen en trainingen voor professionals in de marketing en communicatie. De kracht van onze aanpak zit in onze passie voor het vak en ons unieke leerconcept, waar praktijk en theorie elkaar versterken en een optimaal leerrendement garandeert. Daarom staat SRM al jaren bekend als de opleider voor professionals in de marketing en communicatie. Dat zie je terug in onze slagingspercentages en de beoordelingen van onze deelnemers.

Benieuwd naar meer?

Heb je interesse in een van onze nieuwe incompanymogelijkheden of wil je vrijblijvend sparren over wat een incompanyopleiding voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 020 – 5 126 500. Zij vertellen je graag meer.