Kostenoverzicht aanvragen

HBO Bachelor Commerciële Economie Verkort

NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je NIMA A en B Marketing met succes afgerond en wil je je verder verdiepen in commerciële economie? Dat kan met deze verkorte HBO Bachelor Commerciële Economie. Door jouw achtergrond in NIMA A en B Marketing heb je zicht op een verkort programma waarmee je je Bachelorgraad in kortere tijd kunt behalen. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI.

Resultaat

  • Je beschikt over alle kwaliteiten om een sleutelrol binnen een organisatie te vervullen en kunt vanuit een breed, bedrijfskundig perspectief organisatievraagstukken analyseren en oplossen. Hiermee heb je uitstekende arbeidsmarktperspectieven
  • Na succesvolle afronding ontvang je het officieel erkende Bachelorgetuigschrift HBO Bachelor Commerciële Economie

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Vanwege de officiële erkenning van onze businesspartner NCOI kunnen jouw opleidingskosten grotendeels gefinancierd worden door de overheid, dit heet levenlanglerenkrediet. Zie Levenlanglerenkrediet voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Doelgroep

Je hebt NIMA A en B Marketing behaald en je wilt een strategische rol vervullen op hoger managementniveau. Daarbij wil je je kennis op het gebied van bedrijfskunde verder uitbreiden naar HBO Bachelorniveau.

Deze opleiding kun je volgen als je NIMA A en B Marketing hebt behaald in de afgelopen 10 jaar en een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4 hebt. Heb je dat laatste niet? Dan kun je ook instromen met een 21+ toets, waarmee je laat zien dat je de kwaliteiten hebt die nodig zijn voor een HBO Bacheloropleiding, bijvoorbeeld door je werkervaring. Zie Toelichting HBO Bacheloropleidingen voor meer informatie.

Aanpak

Vanuit de door jou behaalde diploma’s NIMA A en B Marketing volg je alleen nog onderdelen uit de Bacheloropleiding die je niet eerder hebt aangetoond. Juist door de inspirerende aanpak met topdocenten uit de actuele marketingpraktijk biedt deze verkorte Bacheloropleiding je naast het kunnen behalen van de officiële Bachelorgraad ook extra toegevoegde waarde met een boeiend programma.

Versneld programma

De opleidingen NIMA A en B Marketing zijn door de examencommissie van de opleiding HBO Bachelor Commerciële Economie beoordeeld. Op basis van de door jou overlegde diploma's NIMA A Marketing en NIMA B Marketing ontvang je een individueel vrijstellingsbesluit en een nog te doorlopen programma.

In het programma staat opgenomen wat je nog dient te volgen op het moment dat je op basis van je opleiding NIMA A en B Marketing vrijstelling hebt gekregen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Het programma is als volgt opgebouwd:

Verbreding Commerciële Economie

Management en organisatie 8 EC
Commerciële vaardigheden 8 EC
Marketing en sales in de praktijk 8 EC

Bedrijfseconomische aspecten 8 EC
Projectmanagementvaardigheden 8 EC
Eindopdrachten 12 EC

Portfolio's 12 EC

Afstudeerprogramma Commerciële Economie

Eindopdracht 6 EC

Portfolio 10 EC

Afstudeerfase

Portfolio 30 EC

Afstudeeropdracht 30 EC

Erkend HBO Bachelorgetuigschrift

Als je alles met succes hebt afgerond, ontvang je het officiële Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Commerciële Economie’ van onze businesspartner NCOI. Je mag dan de graad BSc (Bachelor of Science) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Bacheloropleidingen. Je ontvangt een internationaal erkend Bachelorgetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt. Zie Erkenningen voor meer opleidingsinformatie.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Studiekosten: Dossiervorming
€ 200,-
Studiekosten: Lesgeld
€ 5.188,-
Overige kosten: Studiemateriaal
€ 1.155,-
Studiekosten: Examenkosten
€ 1.687,-
Studiekosten: Competentieontwikkelprogramma (stage) en projectbegeleiding
€ 1.980,-
Studiekosten: Afstuderen
€ 1.790,-
Studiekosten: Diplomering
€ 500,-
Overige kosten: Arrangementen (Food & Beverage)
€ 841,-
Overige kosten: Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 13.356,-
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

HBO Bachelor Commerciële Economie Verkort

Niveau:

HBO-opleidingen

Duur:

24 maanden

Variant:

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

HBO Bachelor Commerciële Economie Verkort

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 17:00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.