Je bent hier: Home  / Marketing opleidingen  / NIMA C in 1 day

De opleiding

In de korte en intensieve training NIMA C in 1 day onderzoeken we de impact van de snelle technologische ontwikkelingen op het marketing denken en handelen. Op NIMA C niveau draait het daarbij om de langere termijn, ofwel op strategisch niveau.

SRM verzorgt NIMA C in 1 day in samenwerking met NIMA, de beroepsvereniging voor professionals in marketing.

Een aantal vragen staan tijdens deze dag centraal:

 • Is het traditionele marketingplanningsproces in dit online tijdperk nog waardevol?
 • Moeten we de theorie van good old Porter en good (very) old Kotler bij het oud vuil zetten?
 • Mogen we de bekende leerboeken over strategische marketingplanning van Alsem of Frambach & Nijssen in de oud papier bak gooien?
 • Welke relevante nieuwe theorie is in de afgelopen jaren ontwikkeld? Hoe kunnen we die nieuwe theorie toepassen in onze beroepspraktijk?

Na afloop van deze compacte training weet je wat de voornaamste nieuwe ontwikkelingen zijn. En bovenal: hoe je jouw kennis hierover kunt inzetten om de concurrentiepositie te versterken van de organisatie waar je werkzaam bent.

Wel is een kleine waarschuwing op zijn plaats: NIMA C in 1 day roept zeker ook nieuwe vragen bij je op. Deze dag is daarom ook een prima voorbereiding op de volledige NIMA C opleiding, waarin we je helpen om jouw uitdagingen op commercieel gebied om te zetten in slim strategisch marketingbeleid.


Direct resultaat

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante nieuwe marketingtheorieën en -modellen
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA C
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist op senior niveau

De trainer

NIMA C in 1 day wordt verzorgd door onze zeer ervaren NIMA C kerndocent. Deze docent weet wat er tijdens de NIMA C opleiding van je wordt verwacht en kan goed beoordelen of je - op basis van je opleiding en ervaring - een goede kans maakt het NIMA C diploma te behalen.


Het programma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Hoe verklaren we het ongelofelijke succes van Nederlandse platforms als Catawiki, Adyen en Booking.com, en van Uber en AirBnB, de roemruchte voorbeelden uit Silicon Valley? Waarom doen zij het zoveel beter dan traditionele pipeline bedrijven als Unilever, Heineken of Philips?
 • Is het Business Model Canvas een hype? Modieus geklets, of een waardevolle nieuwe manier van denken bij het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie?
 • Tien jaar na uitgave van het bekende boek Blue Ocean Strategy verscheen vorig jaar van dezelfde auteurs ‘Red Ocean Taps’. Wat kunnen we hiermee?

Lunch/diner inbegrepen

NIMA C in 1 day vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma lunchen/dineren we gezamenlijk. Tijdens deze 'pauze' kun je met een aantal van onze NIMA C docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van onze NIMA C opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA C diploma je kan opleveren.

 

Samenwerking met NIMA

SRM verzorgt NIMA C in 1 day in nauwe samenwerking met NIMA, de beroepsvereniging voor professionals in marketing.

Startdata & Locaties

In onderstaand overzicht vind je de startdata en locaties van NIMA C in 1 day. De training vindt plaats op een doordeweekse dag. Houd er bij je inschrijving rekening mee dat de lestijden en locatie per startdatum kunnen afwijken. 

 

Literatuur

 

Prijzen

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training NIMA C in 1 day. Let op: de opleidingsprijs is exclusief btw.

Kosten

Opleidingskosten € 495,00
Opleidingsprijs € 495,00

 

Schrijf je direct in of reserveer alvast een plek

Gerelateerde opleidingen

NIMA C
Volg de opleiding tot marketingstrateeg en bekroon jouw kennis met het internationaal erkende NIMA C diploma.
Duur: 11 maanden
Prijs: € 7.267,-
Masterclass Customer Journey
Leer de customer journey blootleggen en achterhaal waar de Momenten van de Waarheid verhuld zitten.
Duur: 2 maanden
Prijs: € 2.495,-sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier