Professional Master Business- & Productdevelopment

6 maanden - Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Welke ontwikkelingen vinden er plaats in de organisatieomgeving? Waar ontstaan nieuwe markten? En welke marktmogelijkheden doen zich voor? In dit unieke programma van onze businesspartner NCOI vind je een antwoord op deze vragen en ontdek je hoe je processen en/of producten in jouw organisatie continu kunt verbeteren om in te spelen op veranderingen en nieuwe kansen in de markt te benutten. Zo breng je het proces van idee tot markt succesvol tot uitvoering in de praktijk.

Direct resultaat

  • Je brengt het proces van idee tot markt succesvol tot uitvoering in de praktijk
  • Je implementeert de juiste strategie en weet innovatie te managen
  • Je weet hoe je processen en/of producten in je organisatie continu kunt verbeteren
  • Je past de lesstof de volgende dag al toe in de praktijk

Professional Master

Deze Professional Master is speciaal ontwikkeld voor hogeropgeleiden. De Masterclasses in het programma zijn gericht op interpersoonlijke vaardigheden en omvatten daarnaast diepgaande vakinhoud. Daarbij worden de Masterclasses verzorgd door topdocenten met ruime ervaring vanuit de communicatiepraktijk en leiderschapsontwikkeling. Met deze Professional Master geef jij jouw carrière een flinke boost.

Voor wie

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau en je wilt graag jouw kennis en vaardigheden uitbreiden op het gebied van business- en productdevelopment. Je bent bijvoorbeeld een ambitieuze marketingmanager, marketingprofessional of productmanager.

Programma

In dit boeiende, praktijkgerichte programma krijg je zicht op de ingrediënten van de winnende businessstrategie. De belangrijkste concepten, methoden en technieken op het gebied van business development komen aan bod. Je krijgt zicht op alle fases die een businessinitiatief doorloopt. Daarnaast verdiep je je in verschillende innovatiestrategieën en ontwikkel je de kennis en vaardigheden om een strategie te implementeren en innovatie te managen.

Topdocenten uit de praktijk

Het vakgebied is breed, daarom werken we nauw samen met verschillende specialisten. Zij krijgen dagelijks te maken met de uitdagingen en kansen die het vakgebied met zich meebrengt. Daarbij beschikken zij over de juiste didactische vaardigheden om hun kennis zuiver over te brengen. Bovendien zullen de docenten tijdens de bijeenkomsten actief op jouw persoonlijke ontwikkelvraag en praktijkomgeving inspelen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Business Development

  • (8 bijeenkomsten)

Masterclass Productdevelopment

  • (8 bijeenkomsten)

Diploma en Mastercertificaat

Je rondt elke Masterclass af met een praktijkgerichte eindopdracht. Behaal je voor alle opdrachten een voldoende beoordeling, dan ontvang je het diploma ‘Professional Master Business- & Productdevelopment'.

Deze Professional Master maakt deel uit van de NVAO-geaccrediteerde Master in Marketingmanagement (MMM) en de Master in Management & Innovation (MMI) van onze businesspartner NCOI. Wil je verder studeren naar Master en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

De Professional Master Business- & Productdevelopment duurt 6 maanden. Het programma wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagvariant heeft 8 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondvariant heeft 16 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het programma wordt ook via e-learning verzorgd met contact en begeleiding op afstand.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Studiekosten: Inschrijfgeld
€ 100,-
Studiekosten: Lesgeld
€ 4.990,-
Overige kosten: Studiemateriaal
€ 500,-
Studiekosten: Eindopdracht
€ 590,-
Overige kosten: Arrangementen (Food & Beverage)
€ 200,-
Studiekosten: Locatiekosten
€ 236,-
Overige kosten: Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 6.631,-

Professional Master Business- & Productdevelopment

Niveau:

Duur:

6 maanden

Variant:

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Professional Master Business- & Productdevelopment

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.