Kostenoverzicht aanvragen

Marketingcommunicatie B Essentials

In 2 dagen je marcom-kennis weer helemaal up-to-date

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze intensieve training Marketingcommunicatie B Essentials maak jij je de voornaamste begrippen uit de opleiding Marketingcommunicatie B (online en offline) volledig eigen. Daarmee is deze boeiende training uitermate geschikt voor professionals die hun kennis van Marketingcommunicatie B flink willen opfrissen. Je gaat aan de slag met de kerninzichten van de marketingcommunicatieplanning en leert hoe je effectieve oplossingen aandraagt voor complexe marketingvraagstukken. Hiervoor verdiep je je in marketing theoretische concepten en modellen. Met de kennis die je tijdens deze training opfrist, word je volledig klaargestoomd voor de Executive Master Marketingmanagement. SRM is niet voor niets dé opleider voor marketingcommunicatiespecialisten.

Direct resultaat

 • Je hebt inzicht in het geïntegreerd marketingcommunicatieplan
 • Je kunt een merkidentiteit en merkstrategie vaststellen
 • Je weet hoe je traditionele en nieuwe media optimaal kunt inzetten en synergie kunt creëren
 • Je vertaalt state-of-the-art-marketingcommunicatiekennis direct naar jouw organisatie
 • Je hebt ervaringen uitgewisseld met andere deelnemers: dankzij hun bijdrage ben je geïnspireerd om buiten jouw kaders te denken

Voor wie

Ben je werkzaam binnen het vakgebied commerciële communicatie, maar is je theoretische kennis wat weggezakt? Of wil je een beter inzicht in de strategische aspecten van het vakgebied marketingcommunicatie? Kies dan voor deze intensieve training Marketingcommunicatie B Essentials. SRM is al jaren toonaangevend opleider voor marketingcommunicatieprofessionals.

Aanpak

In deze training ga je aan de slag met alle kernelementen van marketingcommunicatie op B-niveau. Je verdiept je in de marketingcommunicatiedoelen van jouw organisatie en brengt in beeld welk effect je bij jouw doelgroepen wilt bereiken. Zodra jouw doelen inzichtelijk zijn verdiep je je in jouw specifieke doelgroepen en mogelijkheden om die effectief te bereiken. Na afloop van deze training is jouw kennis weer helemaal up-to-date. Zo kun je effectief inspelen op de laatste ontwikkelingen binnen de sector, maar ook onder jouw doelgroepen. Daarmee weet je de marketingcommunicatie van jouw organisatie nog effectiever in te richten en kun je complexe marketingvraagstukken gestructureerd oplossen.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Aandachtsgebieden

 • Kerninzicht in marketingcommunicatieplanning
 • Voornaamste begrippen B-niveau
 • Marketingconcepten en -modellen
 • State-of-the-art-marketingcommunicatiekennis

Toepassing in de praktijk

 • Strategisch en analytisch denken
 • Gestructureerd uitwerken van een marketingcommunicatievraagstuk

Nog een stap verder

 • Effectieve voorbereiding voor niveau C

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Marketingcommunicatie B Essentials' van SRM.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Marketingcommunicatie B Essentials duurt 2 dagen.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.091,-
Studiemateriaal
€ 50,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.250,-
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Marketingcommunicatie B Essentials

Niveau:

Vakopleidingen

Duur:

2 dagen

Variant:

Dag

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 17:00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.