Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

17/02/2017

Op 16 februari jl. publiceerde UWV op haar website dat het budget voor de scholingsvoucher bijna op is. Hoewel aanvragen nog steeds kunnen worden ingediend, kan UWV niet meer garanderen dat je de subsidie ontvangt. Over aanvragen die reeds zijn ingestuurd zegt UWV o.a. het volgende:

"Alle aanvragen die bij ons binnen komen, nemen wij in behandeling totdat het budget op is. Wij nemen deze in volgorde van datum binnenkomst in behandeling. Uw aanvraag moet dan wel compleet zijn. Wij kunnen dus niet garanderen dat u de voucher ontvangt. Dit geldt ook als u al een aanvraag heeft gedaan en aan alle voorwaarden voldoet."

Wat betekent dit voor mijn aanvraag?

Heb je de jouw aanvraag reeds per post verstuurd naar het UWV? Dan ontvang je binnen 8 weken na de datum waarop UWV de aanvraag heeft ontvangen bericht van UWV.

Ben je nog bezig een aanvraag te doen voor een cursus van SRM en heb je deze nog niet verstuurd naar het UWV? Neem dan even contact op met SRM via uwv@srm.nl of 020-5126554. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  
sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier