Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

14/08/2017

Een goede tekst dient aantrekkelijk, overtuigend, duidelijk en correct te zijn volgens tekstschrijver en trainer Dolf Weverink. Omdat we moeten ophouden met het produceren van ‘laffe teksten’ spoort de auteur ons in Het nieuwe schrijven aan te zoeken naar het verhaal achter het verhaal.

Dat er sinds het verschijnen van het boek in 2012 al 2.000 exemplaren van het boek verkocht zijn, geeft aan dat mensen behoefte hebben aan hulp bij het schrijven van pakkende teksten. Deze zomer is daarom de derde druk van het boek verschenen waarin Dolf nog meer handvatten en inspiratie biedt voor betere functionele, zakelijke en commerciële teksten.

Als jij schoon genoeg hebt van saaie, grijze teksten en met meer zelfvertrouwen aan de slag wil met taal en tekst dan is Het nieuwe schrijven een must voor jou!

Het nieuwe schrijven, met bijdragen van o.a. Annemieke van Herk, merel Roze, Gerard Challa en Hans Vos, is vanaf nu verkrijgbaar via uitgeverij Leporello voor € 19,90.

Foto Dolf-Hans

Dolf Weverink & Hans Vos verzorgen voor SRM onder andere de training Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten en de Advanced variant hiervan.

Wil je jouw schrijfvaardigheid het liefst dit jaar nog een boost geven? Dan is de driedaagse training Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten iets voor jou. Ben je daarnaast geïnteresseerd in hoe je teksten vindbaar maakt in Google en hoe je door middel van aantrekkelijke tekst voor conversie zorgt? Dan sluit SEO-Copywriting waarschijnlijk beter aan.

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  
sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier