Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

12/10/2017

Binnen het vakgebied van Interne communicatie staat het gedrag van mensen centraal. Onze masterclass Interne communicatie richt zich op wat mensen in beweging brengt, wat ze boeit en bindt zodat je als adviseur deze mensen kunt verbinden aan de doelen van de organisatie.

Interne communicatie nieuwe stijl is achterhalen wat medewerkers nodig hebben om ambassadeur te zijn en te blijven en dit met heldere onderbouwing van nut en noodzaak te vertalen naar een interne communicatiestrategie voor de eigen organisatie. De masterclass Interne communicatie biedt je een leidraad voor het ontwikkelen van een nieuwe interne communicatiestrategie voor jouw organisatie.

Ben jij een communicatieadviseur of manager met interne communicatie als werkveld en ben je (mede)verantwoordelijk voor het interne communicatiebeleid? Dan is onze masterclass Interne communicatie geschikt voor jou.

Op 10 november gaat onze eerstvolgende masterclass Interne communicatie van start. Breid nog voor het eind van het jaar je kennis uit; schrijf je snel in en claim één van de laatste drie beschikbare plekken in de masterclass!

>>> Meer informatie over de masterclass.

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier