Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

12/09/2018

SEO-specialist en copywriter Martijn Koetsier selecteert elke week de belangrijkste nieuwtjes, handige tips en inspirerende SEO-successen. Wil je direct aan de slag om de resultaten van je eigen website of die van je werkgever te verbeteren? Schrijf je dan in voor de populaire training SEO & Copywriting of meld je aan voor de nieuwsbrief.


Tip 1: Knallen met categoriepagina's

Dat klinkt wel een beetje suf hè? Maar ja, het kan wel! Dit mega-artikel van Cyrus Sheppard geeft je meer dan genoeg tips. Van kleine verbeteringen tot strategieën voor de lange termijn en nog meer verdiepingsmateriaal.

>> How to Build Category Pages that Rank + Convert 10x HigherTip 2: Het beste CMS voor SEO?

Wordpress lijkt voor veel SEO’s een favoriet CMS. Het werkt lekker makkelijk en Google houdt er ook nog eens van. Maar wat zeggen de cijfers nou eigenlijk?

>> Which CMS platforms perform best on Google? – What I discovered by crawling one million websitesTip 3: Lekker ranten over AMP

Alleen al om de titel verdient dit stuk een plek in deze nieuwsbrief: “Google AMP Can Go To Hell” En ook omdat er nog behoorlijk wat zinnigs in geschreven wordt.

>> Google AMP Can Go To Hell | Polemic DigitalTip 4: Voor wie schrijf je die reviews eigenlijk?

Schrijf jij wel eens reviews van producten die je gekocht hebt? Of van plaatsen waar je geweest bent? Daar help je niet alleen mede-consumenten mee, maar misschien ook Google wel.

>> How Google May Use Reviews to Learn About Entity AttributesTip 5: Schatzoeken op de SERP

De zoekintenties van je doelgroep achterhalen, dat is toch gewoon een kwestie van logisch nadenken? Think again… soms weet Google dat beter dan je zelf kunt bedenken. Daarom is het goed om in je keywordanalyse ook zorgvuldig te bestuderen wat voor zoekresultatenpagina’s er bij die keywords te zien zijn. Die geven je vaak nog verrassende inzichten.

>> How to Scrape Google SERPs to Optimize for Search IntentOver Martijn Koetsier

Martijn Koetsier werkt als freelance SEO Copywriter onder de naam Textualize en is bij SRM actief als docent, coach en examinator. Martijn ontwikkelde voor SRM o.a. de populaire cursus SEO & Copywriting.

In de intensieve training SEO & Copywriting leer je de basis van SEO, de ranking factors van Google en het uitvoeren van zoekwoordanalyses. Vervolgens benut je deze kennis om met overtuigende teksten je klanten te verleiden met meer verkeer naar je website én een hogere conversie tot gevolg.

>> Meer over de training SEO & Copywriting


Wil je geen SEO Update meer missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week vijf SEO-tips van Martijn Koetsier in je inbox!

>> Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier