Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

09/04/2018

SEO-specialist en copywriter Martijn Koetsier selecteert elke week de belangrijkste nieuwtjes, handige tips en inspirerende SEO-successen:

Een praktisch kijkje in de linkbuilding-keuken


Artikelen over linkbuilding blijven vaak hangen op het niveau van voor de hand liggende suggesties: gastblogs, broken linkbuilding, 10X-content en ga zo maar door. Dit artikel begint daar ook mee, maar gaat daarna gelukkig verder met praktische tips. Vooral interessant voor wie nog nooit aan linkbuilding heeft gedaan en daar misschien eens voorzichtig mee wil beginnen. (via Niek van Son)

Link-building

Schatzoeken in Googles Knowledge Graph


De Knowledge Graph van Google is heel simpel gezegd een gigantische kennisbank waarin de onderlinge relaties van allerlei onderwerpen, entiteiten en informatie in kaart zijn gebracht. De meest zichtbare toepassing hiervan is de Knowledge Panel, die je bij veel zoekopdrachten aan de rechterkant van de SERP ziet. En dáár is voor SEO’s een boel interessant informatie te vinden. Lees het volledige artikel voor meer informatie!

knowledge-graph-800x533

Machine learning bij Google in optima forma


Medische diagnoses, klantvriendelijke chatbots, fraudebestrijding… de praktische toepassingen van machine learning blijven even verbazingwekkend als inspirerend. Google is er natuurlijk ook al een tijdje druk mee bezig. Dat heeft naast RankBrain ondertussen tot nog een mooi stukje verrijking van ons online leven geleid.

google-rankbrain-algorithm-guide-760x400

Martijn Koetsier werkt als freelance SEO Copywriter onder de naam Textualize en is bij SRM actief als docent, coach en examinator. Martijn verzorgt bij SRM o.a. de populaire cursus SEO & Copywriting.

Wil je geen SEO Update meer missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week vijf SEO-tips van Martijn Koetsier in je inbox!

>> Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier