Je bent hier: Home  / Nieuws

Nieuws

04/06/2018

SEO-specialist en copywriter Martijn Koetsier selecteert elke week de belangrijkste nieuwtjes, handige tips en inspirerende SEO-successen. Deze week delen we graag alle vijf de artikelen! Wil je deze in het vervolg direct in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Het internet anno 2018 in 300 slides


Zo, ga er maar eens voor zitten. Vorige week presenteerde Mary Meeker weer haar jaarlijkse verslag over internettrends. Maar liefst 300 slides zonder catchy oneliners maar mét keiharde data.

presentation

Wat is een 0.2 seconde snellere laadtijd waard?


Bijna $20.000.000 per jaar. Tenminste, als je eBay bent. Deze en andere inzichten over de waarde van laadsnelheid en het optimaliseren ervan vind je in dit artikel. Er schijnt namelijk ook weer een Google update over aan te komen.

Google_speed_update

Google glijdt weer uit over nazi's


- “Hoezo, weer?”
Nou, herinner je je deze blunder niet meer? Dit keer is het Googles grote afhankelijkheid van Wikipedia die weer eens tot pijnlijke situaties leiden. Lees er hier alles over.

Google_logo_fake_news

"Maak je niet druk over crawlbudget"

 

Crawlbudget is de hoeveelheid pagina’s die Google van je website bekijkt per keer dat er een crawler langskomt. Volgens Google iets waar je je niet druk om hoeft te maken. 

Maar ja, Google zegt wel meer. Lees je dus vooral even in als je niet precies weet wat crawlbudget is en hoe je het optimaliseert. En bekijk ook het volledige artikel van Google.

Google_crawl

Een Spotify-playlist met Brighton SEO-talks

 

De Brighton SEO-conferentie gemist? Geen probleem. De audio van alle talks staan in deze playlist op Spotify. Perfect voor wanneer je toch moet wachten op een nieuwe aflevering van Caliphate of Hello Internet.


Spotify


Martijn Koetsier werkt als freelance SEO Copywriter onder de naam Textualize en is bij SRM actief als docent, coach en examinator. Martijn verzorgt bij SRM o.a. de populaire cursus SEO & Copywriting.

Wil je geen SEO Update meer missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week vijf SEO-tips van Martijn Koetsier in je inbox!

>> Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Terug naar overzicht

Altijd op de hoogte!

Regelmatig worden er bij SRM goeroebijeenkomsten georganiseerd over actuele onderwerpen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden
Goeroebijeenkomsten  

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier