Je bent hier: Home  / NIMA Opleidingen  / Wat is NIMA?

Wat is NIMA?

Het vakgebied marketing en het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) zijn sinds 1966 bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt is NIMA geen opleider. NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing) 'stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers werkzaam in het marketingvakgebied'. Enerzijds doet NIMA dit in haar rol als marketingplatform en anderzijds doet zij dit door het afnemen van examens op het gebied van marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. NIMA neemt in totaal ruim 10.000 examens per jaar af. Bekende examens zijn NIMA A, NIMA B en NIMA C.


NIMA en SRM Opleidingen

Voor onze marketingopleidingen hebben we gekozen voor NIMA als dé partner voor het afnemen van examens. De communicatie- en marketingcommunicatieopleidingen van SRM worden door SRM zelf geëxamineerd. Wil je jouw cv versterken met een NIMA marketing diploma? Dan kies je bij SRM uit de volgende opleidingen:


Welke opleiding past bij mij?

Heb je vragen over onze NIMA opleidingen? Of twijfel je over de vraag welk niveau jou de meeste toegevoegde waarde biedt? Aarzel in dat geval niet en neem contact op met Max Kohnstamm, de programmamanager van onze NIMA opleidingen. Je kunt Max bereiken via 06 50 60 56 29 of

Persoonlijk advies?

Heb je vragen over onze NIMA opleidingen? Of twijfel je over de vraag welk niveau jou de meeste toegevoegde waarde biedt? Aarzel in dat geval niet en bel met Max Kohnstamm, de programmamanager van onze NIMA opleidingen. Max helpt je graag om te bepalen op welk niveau jij het best kunt instappen.

  06 50 60 56 29

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier