Conversion Optimization Advanced

3 dagen - Op weg naar een succesvol conversieoptimalisatieprogramma

Duur:

3 dagen

Niveau:

Training

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training Conversion Optimization Advanced van SRM leer je hoe je met analyses en optimalisatie hogere conversies genereert. Zo verdiep jij je in funneloptimalisatie en leer je werken met onder meer klikgedrag en A/B-tests. Door het continue proces van plannen, implementeren, evalueren en analyseren weet jij je content steeds beter op de wens van je doelgroep te laten aansluiten. Zo zorg jij voor hogere conversies.

Wat ga je leren

  • Je bent bekend met de mogelijkheden en valkuilen van CRO
  • Je beheerst technieken op het gebied van CRO op expertniveau
  • Je beheerst analytische vaardigheden om van data inzichten te maken en hypotheses te stellen
  • Je kunt gevorderde testen uitvoeren om de voorkeur van bezoekers te meten

Voor wie

Je bent online marketing- of communicatieprofessional en wilt meer uit je website of app halen. Je wilt je vaardigheden op het gebied van CRO verbeteren tot expertniveau.

Programma

Met deze training maak je de verdiepingsslag op het gebied van conversieoptimalisatie. Je ontwikkelt diepgaande vaardigheden die je direct kunt toepassen in je werk. Je leert alles over het opzetten en onderhouden van een succesvol conversieoptimalisatieprogramma in je organisatie. Ook ga je tijdens de training op praktijkgerichte wijze aan de slag met de vormgeving en inhoud van je website en app. Je wordt meegenomen in de relevante tools voor CRO en krijgt inzicht in de relevante KPI's en data-analyses. Na afloop van deze training boek je nog betere resultaten met conversieoptimalisatie in je organisatie, wat zorgt voor een betere ROI op je online marketinginspanningen.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Conversion Optimization Advanced

Niveau:

Training

Duur:

3 dagen

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.697,50

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.