Conversion Optimization Advanced

2 dagen - Overtuig en activeer jouw bezoekers

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training Conversion Optimization Advanced van SRM zet jij de volgende stap in conversieoptimalisatie. Je verdiept je in het leesgedrag van zakelijke en particuliere bezoekers en ontwikkelt vaardigheden om de usability van jouw website te verhogen. Ook ontwikkel je gevorderde schrijfvaardigheden, zodat je overtuigendere teksten schrijft en nog effectiever aanstuurt op een call-to-action. Na afloop beschik je over de inzichten en vaardigheden om jouw website volledig af te stemmen op de lezers en daarmee het aantal conversies te maximaliseren.

Direct resultaat

 • Je beheerst technieken op het gebied van CRO op expertniveau
 • Je beheerst schrijfvaardigheden om overtuigende teksten te schrijven die de lezer aanzetten tot actie
 • Je kunt diepere testen uitvoeren om het leesgedrag van bezoekers te meten
 • Je beheerst analytische vaardigheden om van data inzichten te maken, waarmee je conversie zichtbaar verbetert

Voor wie

Je bent marketing- of communicatieprofessional en wilt online middelen effectiever of kostenbewuster inzetten. Je wilt je vaardigheden op het gebied van CRO verbeteren tot expertniveau.

Aanpak

Met deze training maak jij de verdiepingsslag op het gebied van conversieoptimalisatie. Je ontwikkelt diepgaande vaardigheden die je direct kunt toepassen in je werk. Zo ga je tijdens de training op praktijkgerichte wijze aan de slag met de vormgeving en inhoud van landingspagina's. Je leert hoe je de aandacht van lezers nog beter kunt trekken en ontwikkelt schrijfvaardigheden om overtuigendere teksten te schrijven. Het effect van deze teksten meet je aan de hand van diverse methodieken, zoals A/B-testen en multivariate testen. Zo volg jij lezers op de voet en kun je op basis van hun leesgedrag jouw website nog gebruiksvriendelijker maken. Na afloop van deze training kun jij lezers nog beter trekken, binden en aanzetten tot actie. Je boekt nog betere resultaten met jouw conversieoptimalisatie.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Conversieoptimalisatie

 • Verschil tussen B2B- en B2C-optimalisatie
 • De rol van Conversion Rate Optimization (CRO) binnen het strategisch perspectief
 • Online persuasion

Effectiviteit van CRO

 • Meetpunten identificeren voor verbetering van de customer journey
 • Usability en afhakers
 • Clickratio versus conversie

Optimaliseren voor gebruik

 • Landingspagina's optimaliseren
 • Verschillende online marketingmiddelen samenvoegen
 • Optimaliseren door middel van A/B-testing en multivariate testing

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Conversion Optimization Advanced' van SRM.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Conversion Optimization Advanced duurt 2 dagen.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.091,-
Studiemateriaal
€ 50,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.250,-
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 17:00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.