E-commerce programma's

Het aantal aankopen via internet blijft groeien. Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, optimaliseer je de e-commercestrategie van je organisatie....

Lees meer.

Het aantal aankopen via internet blijft groeien. Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, optimaliseer je de e-commercestrategie van je organisatie. Hierbij zijn veel verschillende schakels: van aansprekende copywriting tot zicht op je Google Analytics. Ben je op zoek naar een opleiding, training of cursus e-commerce? Bekijk snel...

Lees meer.

Het aantal aankopen via internet blijft groeien. Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, optimaliseer je de e-commercestrategie van je organisatie. Hierbij zijn veel verschillende schakels: van aansprekende copywriting tot zicht op je Google Analytics. Ben je op zoek naar een opleiding, training of cursus e-commerce? Bekijk snel...

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

E-commerce programma's: 9 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Training (8)

  • Opleidingslocaties door heel Nederland zoals AmsterdamUtrecht en Zwolle
  • Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze opleidingsadviseurs: 020 5 126 500

HBO Programma (1)

Het aantal aankopen via internet blijft groeien. Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, optimaliseer je de e-commercestrategie van je organisatie. Hierbij zijn veel verschillende schakels: van aansprekende copywriting tot zicht op je Google Analytics. Ben je op zoek naar een opleiding, training of cursus e-commerce? Bekijk snel het e-commerceaanbod bij SRM en schrijf je in.

Opleiding e-commerce volgen

Ben jij e-commercemanager, of ben je als marketeer, sales- of communicatiemanager verantwoordelijk voor de e-commerce binnen je organisatie? In de 1-jarige opleiding HBO E-commerce leer je alles wat je nodig hebt om je e-commerce te optimaliseren. Je leert hoe je een webwinkel opzet, beheert en verbetert. Na deze opleiding ken je e-commercestrategieën om je klanten te bereiken, te verleiden en te behouden. Ook werk je aan een conversieverbeterplan en verdiep je je in de kern van e-fulfilment. Hierdoor ben je helemaal klaar voor de praktijk.

Training e-commerce volgen

Daarnaast vind je bij SRM ook veel trainingen die zich focussen op een bepaald aspect van e-commerce. Haal bijvoorbeeld meer uit je e-mails met de training E-mailmarketing. Hierin ontwikkel je de vaardigheden om e-mailadressen te werven – mét oog voor de relevante wetgeving – en mails te sturen die scoren. Of zorg ervoor dat je marketing voor zichzelf gaat werken met de training Marketing Automation. Na deze training kun je meteen aan de slag met marketing automation voor je eigen organisatie.

Wil jij in korte tijd de mogelijkheden van e-commerce leren kennen, deze leren vertalen naar concrete plannen voor je eigen organisatie en een e-commerceplan schrijven en implementeren? Dan is de training E-commerce geschikt voor jou. Na 3 dagen weet je hoe je e-commerce succesvol kunt integreren binnen je organisatie.

Google-trainingen voor je e-commercebusiness

Google speelt een belangrijke rol in e-commerce. Niet alleen omdat de meerderheid van de Nederlanders en Belgen deze zoekmachine gebruikt, maar ook vanwege Google Ads en Google Analytics. Wil jij leren om betere advertenties op te stellen? Volg dan de training Google Ads of, als je Google Ads al gebruikt maar er nóg meer uit wilt halen, Google Ads Advanced. Wil jij meer inzicht in de statistieken van jouw e-commercebusiness, volg dan Google Analytics.

Ben je op zoek naar een training die de verschillende aspecten van Google combineert? Dan kies je voor de training Google Fundamentals. Hierin leer je de basics van Google Ads, Google Analytics en SEO. Ken je de basis al en wil je hier mee verder? Volg dan Google Advanced.

Verbeter je e-commerce met copywriting

Je wilt dat klanten je website kunnen vinden. Goede copy zorgt hiervoor. Laat jouw e-commercebusiness bijvoorbeeld hoger scoren in zoekmachines met de training SEO en Copywriting of de training SEO Copywriting Advanced. Hierin leer je hoe je teksten schrijft die bovenaan komen te staan in Google, zonder dat de leesbaarheid er minder om wordt. Ben je op zoek naar een manier om je lezers tot actie te laten overgaan? Volg dan de training Conversiegericht Schrijven. Na het volgen van deze training schrijf je onweerstaanbare teksten die je lezer overtuigen om jouw producten te kopen.

Kies je opleiding of training e-commerce

Kijk ook in de lijst hierboven voor ons volledige aanbod opleidingen en trainingen e-commerce. Nog vragen, of wil je persoonlijk advies? Bel ons op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Onze deskundige opleidingsadviseurs beantwoorden al je vragen en denken graag met je mee.