Google Fundamentals - Kort en intensief

3 dagen - Leer versneld de basis voor je online marketingkennis

Duur:

3 dagen

Niveau:

Training

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt je de online basics eigen maken en dan begin je uiteraard bij Google. Hoe kun je de vindbaarheid van een website verbeteren via betaalde advertenties en hoe zorg je dat je in de organische zoekresultaten hoog te vinden bent op de zoekpagina? En hoe monitor je wat er gebeurt op je website? Deze intensieve, verkorte training geeft je de handvatten om zelf hiermee aan de slag te gaan of goed te kunnen sparren met je online collega's. Zo leer je in korte tijd hoe je je website het best vindbaar maakt en hoe je dit kunt monitoren. Het ideale programma voor als je snel de online basics wilt leren of je wilt omscholen tot online marketeer.

Wat ga je leren

  • Je kent de basis van Google Analytics en Google Ads en kunt deze tools gebruiken om je doelen te realiseren
  • Je weet die zoekwoorden te vinden waar je doelgroep op converteert
  • Je kent het belang van linkbuilding voor de waarde die Google jouw site toekent
  • Je gebruikt je inzicht in de verschillende (re)targeting mogelijkheden

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen met interesse in online marketing die zich in een korte periode wil laten (om)scholen tot online marketeer. Bijzonder geschikt voor mensen met een commerciële achtergrond of een achtergrond in ICT die tijd hebben om in een korte periode dit intensieve opleidingsprogramma te volgen.

Programma

Na afloop van deze versnelde training weet je wat je kunt doen om beter te scoren in de organische zoekresultaten en om je conversie te verhogen. Docenten met ruime ervaring in de praktijk leggen je de mogelijkheden van Google Analytics, Google Ads en SEO uit tijdens wekelijkse lessen. Door de praktijkgerichte aanpak kun je de theorie direct toepassen in de praktijk.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Google Fundamentals - Kort en intensief

Niveau:

Training

Duur:

3 dagen

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.992,00

Google Fundamentals - Kort en intensief

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.