Online Advertising Advanced

1 dag - Vergroot jouw bereik en impact met online advertenties

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het effect van online advertenties neemt af, naarmate het aanbod aan advertenties stijgt. Als adverteerder weet je dat persoonlijke, onderscheidende content essentieel is om op te vallen. In deze training zet jij de volgende stap in online advertising. Je doet diepgaande inzichten op in de wensen en behoeften van jouw doelgroep, zodat je jouw content hier nog beter op kunt afstemmen. Daarbij ontwikkel je praktische vaardigheden om persoonlijke, relevante campagnes te ontwerpen. Zo doe je nieuwe inzichten op om de aandacht van de lezer te grijpen en vast te houden. Uiteraard word je hierin begeleid door ervaren topprofessionals uit de praktijk.

Direct resultaat

 • Je beheerst diepgaande inzichten om advertenties volledig te laten aansluiten op het platform waarop zij vertoond worden
 • Je kent verschillende advertentievormen en weet op welke kanalen deze het meeste effect hebben
 • Je kunt met behulp van programmatic trading gerichter adverteren, zoals bijvoorbeeld op de juiste plaats of in de juiste vorm (video, banner of tekst)
 • Je kunt succesvolle campagnes ontwerpen en implementeren
 • Je bent vergevorderd met de inzet van diverse tools en kunt het effect van advertenties meten

Voor wie

Je wilt de volgende stap zetten in online advertising, zodat je vanuit strategisch en tactisch niveau campagnes kunt managen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als online marketeer, online marketingmanager of campagnemanager.

Aanpak

Met deze training zet jij de volgende stap in jouw carrière als marketeer. Je gaat aan de slag met social en video content en leert op welke wijze je deze content passend maakt voor verschillende devices. Ook verdiep je je in programmatic buying, zodat je real time kunt bieden op advertentieruimte. Zo kun je nog beter targeten op jouw doelgroep en kun je jouw doelgroep zelfs op individueel niveau aanspreken. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om een campagne te ontwerpen, implementeren en de resultaten hiervan te meten. Zo weet jij jouw campagnes continu te optimaliseren.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Aandachtsgebieden voor de expert

 • Analyse en strategie
 • Native social advertising
 • Trends en mogelijkheden in zoekadvertenties
 • Programmatic social en video

Toepassing in de praktijk

 • Effectieve campagnestructuur en bidmanagement
 • Campagnemanagement op strategisch en tactisch niveau
 • Gevorderde online advertising technieken
 • Tooling: DSP's en de power editor van Facebook

Actualiteiten

 • Nieuwste inzichten en toepassingen
 • Best practices

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Online Advertising Advanced' van SRM.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Online Advertising Advanced duurt 1 dag.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 495,-
Studiemateriaal
€ 50,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 599,50
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 17:00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.