Verkoop via Social Media

1 dag - Benut de shopping mogelijkheden van social media

Duur:

1 dag

Niveau:

Trainingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Social media biedt je de kans om een sterke en persoonlijke relatie op te bouwen met je doelgroep. Door interesse te tonen in je doelgroep, relevante content te delen en je bezoekers een inkijkje in jouw organisatie te geven bouw je een langdurige relatie op met je klanten. Actief verkopen hoeft niet meer, de klanten komen vanzelf naar je toe en blijven je trouw. Wil je hier meer over weten? Volg dan de training Verkoop via Social Media.

Wat ga je leren

 • Je weet hoe je verkoop kunt realiseren via social-media-advertising
 • Je kunt succesvolle relaties opbouwen met je doelgroep via social media
 • Je benadert je doelgroep met verschillende middelen en via meerdere kanalen
 • Je speelt in op de actualiteit
 • Je luistert naar je (potentiële) klanten en gebruikt de inzichten die je opdoet over je doelgroep in je uitingen

Voor wie

Wil jij social media ook gaan inzetten als verkoopkanaal? Meld je dan nu aan voor de training Verkoop via Social Media om hier alles over te leren.

Programma

Waar je tot enkele jaren geleden telefoontjes kon verwachten van enthousiaste verkopers die willekeurig jouw nummer hadden gedraaid om je iets te verkopen, ligt dat nu anders. Met social selling bouw je langdurige relaties met klanten op door in te spelen op hun interesses. Ook kun je via social media laagdrempelig in gesprek treden met je volgers. Daarbij is het uiteraard wel belangrijk om een duidelijke visie te hebben als organisatie en deze ook via social media uit te stralen. In de training Verkoop via Social Media krijg je de nodige handvatten aangereikt waarmee je aan de slag kunt gaan.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Vervolg

Wil je na de training Verkoop via Social Media nog meer leren? Misschien is een van de volgende opties interessant voor jou:

 • Influencer Marketing
 • Social Media Campagnes
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Verkoop via Social Media' van SRM.

Programma

De training is praktijkgericht. Aan de hand van onderwerpen als personal branding, lead nurturing en interactie met je doelgroep ga je actief aan de slag met het toepassen van social selling binnen je organisatie.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Succesvol netwerken en social selling
 • Social selling stappenplan
 • Definiëren en uitwerken buyer personas
 • De buyer’s journey
 • Social selling-propositie
 • Social mediakanalen, tools en functionaliteiten
 • Personal branding
 • Doelen stellen
 • Creëren van waardevolle en unieke content
 • De contentkalender
 • Interactie met je doelgroep
 • Lead nurturing
 • Lead follow up, warme acquisitie
 • Meten en analyseren
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Verkoop via Social Media duurt 1 dag.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 570,-
Studiemateriaal
€ 50,50
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 690,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.