De opleiding

Waarom zou je als Online marketeer nog een extra stap zetten? Het antwoord is simpel. Voor consumenten is het makkelijker dan ooit om - tijdens het koopproces - het bestaande aanbod grondig te vergelijken. Gevolg: in dit online tijdperk is de concurrentiestrijd heftiger dan ooit. De opbouw van een duurzaam concurrentievoordeel is noodzakelijk om te overleven. Daar is (veel) meer voor nodig dan de inzet van wat leuke online instrumenten. Dat hebben bedrijven als HelloFresh, SnappCar, Deliveroo en Coolblue door. De winnaars van vandaag komen met fundamenteel nieuwe marketingconcepten. De vele faillissementen van de afgelopen tijd (en de nabije toekomst...?) maken duidelijk wat er gebeurt als je niet vernieuwt. Vandaar dat het voor jou als online marketing specialist heel nuttig is om je af te vragen: hoe help ik het bedrijf waar ik voor werk aan een onderscheidende positie op de markt? Als je dat weet versterk je ook nog eens jouw positie op de arbeidsmarkt.

Het goede nieuws…

NIMA heeft het SRM diploma Online marketeer B erkend. Dat is heel mooi, want dat betekent dat jouw SRM diploma alvast het B2 gedeelte van je NIMA B diploma oplevert. Indien je nu ook het NIMA Marketing Manager examen (= NIMA B1 examen) behaalt, dan heb je het nieuwe en unieke diploma NIMA B Online Marketeer op zak! Met dit diploma toon je aan dat je prima in staat bent de (online en offline) marketingstrategie te bepalen en dat je vervolgens de gekozen online strategie - dankzij onze opleiding Online marketeer B - operationeel kunt uitwerken. Dat zal je carrièrekansen verder vergroten.

Deze NIMA B opleiding is speciaal gericht op het behalen van het NIMA B1 examen, ofwel het NIMA B Marketing Manager examen.

Voor wie bedoeld?

Bezitters van het SRM diploma Online marketeer B, die zich verder willen ontwikkelen tot een allround marketeer, die in staat willen zijn het (online) marketingbeleid op strategisch niveau vorm te geven en operationeel uit te werken.

Direct rendement

  • Je ontwikkelt je tot marketingstrateeg
  • Je krijgt les van een absolute NIMA B1 expert. Dankzij de door hem ontwikkelde methode heb je de hoogste slaagkans bij het NIMA B1 examen
  • Samen met het door jou reeds behaalde of binnenkort te behalen SRM examen Online marketeer B levert dit je het diploma NIMA B Online marketing op.

Jouw collega-deelnemers

Ook jouw collega-deelnemers hebben de opleiding Online marketeer B gevolgd. Ze zijn veelal werkzaam als Online marketeer en beschikken net als jij over meerdere jaren praktijkervaring. Je zult tijdens de opleiding NIMA B1 Marketing Manager zien hoe anderen omgaan met problemen en hoe ze daarbij andere accenten leggen. Daarom werk je in teamverband aan de praktijkopdrachten en biedt SRM je de nodige ruimte om te netwerken. Het uitwisselen van kennis en ervaring met jouw collega-deelnemers is een interessant aspect van deze NIMA B opleiding.

 

Max Kohnstamm
Programmamanager bij SRM

Laat je gegevens achter en ontvang gratis een vrijblijvend adviesgesprek met onze programmamanager.

Programma

Het programma van de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers is beknopt: in 5 dagen bereiden we je voor op het NIMA B1 Marketing Manager examen.

1. Bijeenkomst 1: Analyseren van de business en de businesspositie aan de hand van marketingmodellen en theorieën


2. Bijeenkomst 2: Financiële analyse volgens NIMA


3. Bijeenkomst 3: Situatie-analyse (SWOT) en het ontwikkelen van nieuw beleid


4. Examentraining 1


5. Examentraining 2


 

Startdata & Locaties

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de Uitgebreide informatie (PDF).

31-10-2019

Utrecht

Meeting Plaza
Donderdaggroep

 

 

Literatuur

In de Uitgebreide informatie (PDF) vind je een overzicht van de verplichte en aanbevolen literatuur voor de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers. Je kunt het boek bestellen via onze partner Managementboek:

managementboek-bestellink

 

Prijzen

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de opleiding NIMA B1 Marketing Manager voor Online marketeers. Let op: de opleidingsprijs is exclusief btw. De verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij Managementboek.nl. De kosten voor het externe NIMA examen voldoe je direct aan SRM.

Kosten

Opleidingskosten € 1.195,00
Schriftelijk examen
(NIMA examen)
€ 625,00
Opleidingsprijs € 1.820,00

Overige kosten

Verplichte literatuur € 62,00

 

Schrijf je direct in of reserveer alvast een plek

Gerelateerde opleidingen

Masterclass Social media marketing
Leer hoe een goede social media strategie kan bijdragen aan jouw marketingcommunicatie doelstellingen.
Duur: 2 maanden
Prijs: € 2.300,-
NIMA B Digital marketing
Haal het maximale uit je online én offline markt door online ontwikkelingen op te nemen in je marketingstrategie.
Duur: 7 maanden
Prijs: € 3.945,-
Online marketeer B
Een complete en praktische opleiding waarin alle facetten van online marketing uitvoerig worden behandeld.
Duur: 13 maanden
Prijs: € 4.995,-sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier