De opleiding

Ben je werkzaam in de marketing, marketingcommunicatie of communicatie maar heb je je tot op heden onvoldoende bezig gehouden met social media? Dan zal de tweedaagse training Social media in de praktijk je een flink eind op weg helpen.

Hoe ziet de training Social media in de praktijk eruit?

De training is zeer praktisch ingericht. Wij geloven dat je social media het best onder de knie krijgt door er in de praktijk mee aan de slag te gaan. De toepassing, de cultuur en de gebruiken die in het social media landschap heersen, haal je niet uit een boek, die moet je zelf ervaren. Onder begeleiding van een ervaren trainer werk je daarom aan een eigen uitdaging op het gebied van social media. Het is daarom van belang dat je een laptop met werkende WiFi-verbinding meeneemt.

De bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten wordt je geïnspireerd aan hand van best practices en ga je zelf aan de slag met geijkte social media als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Er is ook ruimte om de dynamiek van social media als Youtube, Snapchat en Periscope te behandelen. Je gaat aan de hand van je eigen situatie en leerwensen werken aan een effectieve aanpak om je doel te bereiken waarbij de focus ligt op professioneel gebruik van social media.

Aan het eind van de eerste bijeenkomst krijg je een opdracht mee naar huis. De uitwerking van deze opdracht is input voor de tweede bijeenkomst. De tweede bijeenkomst volgt een week na de eerste bijeenkomst. De actuele roosters zijn te vinden in de Uitgebreide informatie (PDF).

Vervolgtraject

Na het volgen van de training Social media in de praktijk ben je helemaal up-to-date met de terminologie en de diverse middelen van het social media landschap. Wil je vervolgens social media succesvol leren integreren in je marketing-, marketingcommunicatie-, of communicatiestrategie? Kies dan voor één van de online opleidingen zoals Online communicatie, Online marketeer B of de training Online PR & Social Media.

 

Jeroen van Woudenberg
Programmamanager bij SRM

Laat je gegevens achter en ontvang gratis een vrijblijvend adviesgesprek met onze programmamanager.

Startdata & Locaties

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de training Social Media in de praktijk. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de Uitgebreide informatie (PDF) .

09-05-2019

Amsterdam

BCN Amsterdam Arena
Donderdaggroep

 

 

Op de hoogte blijven? 

Op dit moment zijn nog niet alle startdata en locaties gepland. Vul onderstaand formulier in om je belangstelling voor deze opleiding bij ons kenbaar te maken. We informeren je dan zodra er meer bekend is over de startdata.

Literatuur

 

Prijzen

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training Social media in de praktijk. Let op: de opleidingsprijs is exclusief btw.

Kosten

Opleidingskosten € 895,00
Opleidingsprijs € 895,00

 

Schrijf je direct in of reserveer alvast een plek

Gerelateerde opleidingen

SEO & Copywriting
In de cursus SEO & Copywriting leer je hoe zoekmachines écht werken en welke rol copywriting daarin speelt.
Duur: 3 dagen
Prijs: € 1.395,-
Online marketing fundamentals
De training Online marketing fundamentals is het onmisbare online fundament voor juniors, mediors én seniors.
Duur: 2 maanden
Prijs: € 1.995,-sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier