Ontwikkel je verder met € 1000 STAP-subsidie

Ben jij al bekend met de STAP-subsidie van de overheid? Als werkende óf werkzoekende kun je een budget van € 1.000,- per jaar aanvragen om te investeren in jouw verdere ontwikkeling. En het mooie is: hiermee kun je maar liefst 53 SRM-trainingen in zijn geheel volledig financieren. Zo werk je dus kosteloos aan je verdere ontwikkeling. Maar je kunt ook een duurdere opleiding deels financieren via STAP.

Kies jouw kosteloze of deels gefinancierde opleiding met STAP

Benieuwd welke SRM-trainingen je vanuit de STAP-regeling geheel kosteloos kunt volgen? Of welke je deels kunt financieren? Ons hele opleidingsaanbod staat in het register van DUO. Je kunt dus voor elke opleiding of training die wij aanbieden het STAP-budget aanvragen.

Snel van start

Het eerstvolgende aanvraagmoment is verschoven naar 28 februari 2023. Had jij je STAP-budget willen gebruiken, maar kan je niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat!

Aanbod op maat

Schrijf je op tijd in

De STAP-subsidie (€ 200 miljoen in totaal) wordt verdeeld over zes (in 2022 over vijf) termijnen. Elke oneven maand (januari, maart, mei, juli, september of november) start er een nieuw termijn, steeds op de 1e van de maand om 10.00 uur kun jij de subsidie aanvragen bij UWV.

Schrijf je dus op tijd in voor jouw opleiding of training, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je STAP-aanmeldbewijs tijdig binnen hebt (zie: stap 2 hierboven).

Nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

Heb je nog vragen over de SRM-trainingen die je met het STAP-budget kosteloos kunt volgen? Of heb je behoefte aan persoonlijk advies over welke (andere) opleiding of training je vanuit de STAP-regeling kunt volgen? Neem contact met ons op via 020 – 5 126 501 of info@srm.nl. Bekijk ook onze Q&A over STAP met daarin antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe werkt STAP?